עוף ברוטב טריאקי ותפוזים עם ירקות שורש

נכון שיש המון מתכונים של עוף ברוטב טריאקי, אבל מבטיחים לכם שזאת המנה הכי טעימה שאכלתם! עוף בתנור ברוטב טריאקי ותפוזים עם בטטות וירקות שורש
נכון שיש המון מתכונים של עוף ברוטב טריאקי, אבל מבטיחים לכם שזאת המנה הכי טעימה שאכלתם! עוף בתנור ברוטב טריאקי ותפוזים עם בטטות וירקות שורש
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 10 שעות ו-5 דק׳
  • קלוריות
    338
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 338.0 קק״ל 3380.3 קק״ל
    פחמימות 209.9 גרם 2099.5 גרם
    סוכר 201.1 גרם 2011.5 גרם
    שומן 189.2 גרם 1892.3 גרם
    נתרן 587.6 מ״ג 5876.2 מ״ג
    חלבון 185.8 גרם 1857.6 גרם
    סיבים תזונתיים 184.4 גרם 1844.0 גרם
    שומן רווי 184.7 גרם 1846.7 גרם
    כולסטרול 184.0 מ״ג 1839.6 מ״ג
    סידן 186.9 מ״ג 1868.9 מ״ג
    ברזל 184.0 מ״ג 1840.4 מ״ג
    אשלגן 204.2 מ״ג 2041.7 מ״ג
    אבץ 184.0 מ״ג 1839.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 10 שעות ו-5 דק׳
  • קלוריות
    338
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 338.0 קק״ל 3380.3 קק״ל
    פחמימות 209.9 גרם 2099.5 גרם
    סוכר 201.1 גרם 2011.5 גרם
    שומן 189.2 גרם 1892.3 גרם
    נתרן 587.6 מ״ג 5876.2 מ״ג
    חלבון 185.8 גרם 1857.6 גרם
    סיבים תזונתיים 184.4 גרם 1844.0 גרם
    שומן רווי 184.7 גרם 1846.7 גרם
    כולסטרול 184.0 מ״ג 1839.6 מ״ג
    סידן 186.9 מ״ג 1868.9 מ״ג
    ברזל 184.0 מ״ג 1840.4 מ״ג
    אשלגן 204.2 מ״ג 2041.7 מ״ג
    אבץ 184.0 מ״ג 1839.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
נעמה פלד
X

7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה את כל חומרי הרוטב ומשרים בה את העוף למשך שעה ועד לילה שלם, על מנת שהטעמים יספגו.

    עוף ברוטב טריאקי
    צילום: גיל אבירם

  2. קולפים את הבטטות, שורשי הפטרוזיליה והסלרי וחותכים לקוביות.
  3. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  4. מניחים את קוביות הבטטות והשורשים, רבעי הבצלים וחצאי השום בתבנית משומנת.

    עוף ברוטב טריאקי 2
    צילום: גיל אבירם

  5. מניחים מעל את השוקיים המצופות ברוטב ולאחר מכן שופכים את יתרת הרוטב על הירקות. מוודאים שהכל מצופה ברוטב.
    עוף ברוטב טריאקי 3
    מניחים מעל את השוקיים המצופות ברוטב. צילום: גיל אבירם

    עוף ברוטב טריאקי 4
    שופכים את יתרת הרוטב על הירקות. צילום: גיל אבירם

  6. מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים בתנור במשך שעה.
  7. לאחר שעה מורידים את נייר הכסף וממשיכים לאפות עוד 40 דקות, עד אשר העוף והירקות משחימים.
  8. להגשה מקשטים במעט עלי תימין טריים.
    עוף ברוטב טריאקי 7
    צילום: גיל אבירם

    עוף ברוטב טריאקי 5
    ארוחה משפתית מזינה ומשביעה! צילום: גיל אבירם


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוף ברוטב טריאקי ותפוזים עם ירקות שורש

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    אביבית

    האם אפשר להחליף את השורשים בירק אחר?

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, תפוחי אדמה למשל

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות