רקע הנמל מעודכן

עוף חגיגי של רותם ליברזון על תבשיל חיטה ופירות יבשים

מנה יוקרתית ומרשימה ממטבחה של רותם ליברזון: עוף חגיגי צלוי, שנאפה בתנור עם תבשיל עשיר של חיטה וחומוס ומתובל בדבש ופירות יבשים
מנה יוקרתית ומרשימה ממטבחה של רותם ליברזון: עוף חגיגי צלוי, שנאפה בתנור עם תבשיל עשיר של חיטה וחומוס ומתובל בדבש ופירות יבשים
  • רותם ליברזון
שמרו
כשר
15 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 11 שעות ו-50 דק׳
  • קלוריות
    252
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 252.4 קק״ל 1514.3 קק״ל
    פחמימות 78.3 גרם 469.9 גרם
    שומן 20.4 גרם 122.4 גרם
    נתרן 172.3 מ״ג 1033.9 מ״ג
    חלבון 23.7 גרם 142.5 גרם
    סיבים תזונתיים 23.2 גרם 139.0 גרם
    שומן רווי 19.8 גרם 119.1 גרם
    כולסטרול 19.7 מ״ג 118.5 מ״ג
    סידן 49.2 מ״ג 295.3 מ״ג
    ברזל 20.8 מ״ג 124.6 מ״ג
    אשלגן 483.7 מ״ג 2902.3 מ״ג
    אבץ 20.1 מ״ג 120.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 11 שעות ו-50 דק׳
  • קלוריות
    252
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 252.4 קק״ל 1514.3 קק״ל
    פחמימות 78.3 גרם 469.9 גרם
    שומן 20.4 גרם 122.4 גרם
    נתרן 172.3 מ״ג 1033.9 מ״ג
    חלבון 23.7 גרם 142.5 גרם
    סיבים תזונתיים 23.2 גרם 139.0 גרם
    שומן רווי 19.8 גרם 119.1 גרם
    כולסטרול 19.7 מ״ג 118.5 מ״ג
    סידן 49.2 מ״ג 295.3 מ״ג
    ברזל 20.8 מ״ג 124.6 מ״ג
    אשלגן 483.7 מ״ג 2902.3 מ״ג
    אבץ 20.1 מ״ג 120.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
רותם ליברזון
X

15 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרינדה לעוף

תבשיל חומוס וחיטה


אופן הכנה

  1. מכינים את המרינדה לעוף: מערבבים בקערה את כל מרכיבי המרינדה ומשרים את העוף בתוכה למשך כמה שעות.
  2. מבשלים את החיטה והחומוס בסיר עם הרבה מים כדי שיתרככו.
  3. כאשר התרככו, מכניסים את החומוס והחיטה לתוך כלי רחב שמתאים לצליה בתנור.
  4. מוסיפים את הגזרים, את הדבש, את הפירות היבשים, הדבש והתבלינים ומערבבים היטב.
  5. מניחים במרכז התבנית את העוף המושרה ואופים בתנור בחום של 200 מעלות למשך 60 דקות.
  6. בשלב זה מעבירים את התנור למצב גריל וצולים את העוף למשך 15 דקות נוספות.
  7. מקשטים את המנה בגרגרי הרימון ובפטרוזיליה קצוצה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוף חגיגי של רותם ליברזון על תבשיל חיטה ופירות יבשים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      200 גרם

    Avatar
    רוית

    האם ניתן להכין עם שוקי עוף במקום עוף שלם והאם יש הבדלים בזמן הצלייה?

      Avatar
      מערכת Foody

      כן בטח, אפשר להחליף את העוף השלם בשוקי עוף. זמן הבישול לא ישתנה, מכיוון שבכל מקרה לוקח זמן עד שהעוף מתרכך.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות