עוף עם אורז ופטריות בשקית קוקי
זקוקים לארוחת צהריים זריזה? מנת עוף עם אורז ופטריות כל כך טעימה, שמדהים שהיא כל כך קלה להכנה! רק להכניס את כל המרכיבים לשקית קוקי, שעה בתנור, ויש לכם ארוחה נהדרת
זקוקים לארוחת צהריים זריזה? מנת עוף עם אורז ופטריות כל כך טעימה, שמדהים שהיא כל כך קלה להכנה! רק להכניס את כל המרכיבים לשקית קוקי, שעה בתנור, ויש לכם ארוחה נהדרת
- רון יוחננוב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 720.5 קק״ל 2882.1 קק״לפחמימות 97.1 גרם 388.2 גרםשומן 14.7 גרם 58.9 גרםנתרן 1331.3 מ״ג 5325.1 מ״גחלבון 46.8 גרם 187.3 גרםסיבים תזונתיים 3.6 גרם 14.4 גרםשומן רווי 2.8 גרם 11.1 גרםכולסטרול 144.4 מ״ג 577.5 מ״גסידן 45.6 מ״ג 182.5 מ״גברזל 2.5 מ״ג 10.0 מ״גאשלגן 644.0 מ״ג 2576.1 מ״גאבץ 4.2 מ״ג 17.0 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-20 דק׳
-
קלוריות721
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 720.5 קק״ל 2882.1 קק״לפחמימות 97.1 גרם 388.2 גרםשומן 14.7 גרם 58.9 גרםנתרן 1331.3 מ״ג 5325.1 מ״גחלבון 46.8 גרם 187.3 גרםסיבים תזונתיים 3.6 גרם 14.4 גרםשומן רווי 2.8 גרם 11.1 גרםכולסטרול 144.4 מ״ג 577.5 מ״גסידן 45.6 מ״ג 182.5 מ״גברזל 2.5 מ״ג 10.0 מ״גאשלגן 644.0 מ״ג 2576.1 מ״גאבץ 4.2 מ״ג 17.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-20 דק׳ | קלוריות 721 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 סלסילות פטריות שמפיניון
-
1 בצל בינוני
-
2 שיני שום
-
2 כוסות אורז פרסיאפשר גם אורז בסמטי
-
3 כרעי עוף בינוניותמחולקות. אפשר גם פרגיות או שוקיים
-
1/2 כוס יין אדום יבש
-
2 1/2 כוסות מים פושרים
תיבול
-
3 כפות שמן זית
-
3 כפות סילאן
-
3 גבעולי טימין טריאפשר גם 4
-
1/2 כפית אגוז מוסקטמגורד
-
1 כף שטוחה מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחוןלפי הטעם
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- חותכים את כל הפטריות ל-4, קוצצים דק את הבצל וכותשים את השום.
- מניחים את שקית הקוקי מעל תבנית וממלאים אותה בכל החומרים.
- מוסיפים את המים ואת מרכיבי התיבול.
- סוגרים היטב את השקית ומערבבים את כל החומרים (לא חייבים לחורר את השקית).
- מכניסים לתנור ואופים במשך שעה.
- מוציאים מהשקית ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- חותכים את כל הפטריות ל-4, קוצצים דק את הבצל וכותשים את השום.
- מניחים את שקית הקוקי מעל תבנית וממלאים אותה בכל החומרים.
- מוסיפים את המים ואת מרכיבי התיבול.
- סוגרים היטב את השקית ומערבבים את כל החומרים (לא חייבים לחורר את השקית).
- מכניסים לתנור ואופים במשך שעה.
- מוציאים מהשקית ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן