עוף עם אורז ופטריות בשקית קוקי

זקוקים לארוחת צהריים זריזה? מנת עוף עם אורז ופטריות כל כך טעימה, שמדהים שהיא כל כך קלה להכנה! רק להכניס את כל המרכיבים לשקית קוקי, שעה בתנור, ויש לכם ארוחה נהדרת
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

תיבול

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  2. חותכים את כל הפטריות ל-4, קוצצים דק את הבצל וכותשים את השום.
  3. מניחים את שקית הקוקי מעל תבנית וממלאים אותה בכל החומרים.
  4. מוסיפים את המים ואת מרכיבי התיבול.
  5. סוגרים היטב את השקית ומערבבים את כל החומרים (לא חייבים לחורר את השקית).
  6. מכניסים לתנור ואופים במשך שעה.
  7. מוציאים מהשקית ומגישים.

    צילום: שניר גואטה
    ארוחה בשקית אחת צילום: שניר גואטה

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 390.8 קק״ל 1563.1 קק״ל
פחמימות 18.5 גרם 73.8 גרם
שומן 14.1 גרם 56.5 גרם
נתרן 1331.3 מ״ג 5325.1 מ״ג
חלבון 39.9 גרם 159.7 גרם
סיבים תזונתיים 0.7 גרם 2.7 גרם
שומן רווי 2.8 גרם 11.1 גרם
כולסטרול 144.4 מ״ג 577.5 מ״ג
סידן 52.0 מ״ג 207.8 מ״ג
ברזל 2.6 מ״ג 10.2 מ״ג
אשלגן 658.1 מ״ג 2632.3 מ״ג
אבץ 4.3 מ״ג 17.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar