סנו רקע

אריזה משפחתית: סנדוויץ’ ענק עם חזה עוף עסיסי וירקות רעננים

לא צריך להכין מיליון סנדוויצ'ים שונים! קבלו מתכון לסנדוויץ' ענק ומפנק עם חזה עוף רך ועסיסי, ירקות טריים וממרחים
לא צריך להכין מיליון סנדוויצ'ים שונים! קבלו מתכון לסנדוויץ' ענק ומפנק עם חזה עוף רך ועסיסי, ירקות טריים וממרחים
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 15 דק׳
    כולל יום 1, 3 שעות ו-15 דק׳
  • קלוריות
    3084
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3084.3 קק״ל 3084.3 קק״ל
    פחמימות 515.3 גרם 515.3 גרם
    שומן 90.6 גרם 90.6 גרם
    נתרן 7789.6 מ״ג 7789.6 מ״ג
    חלבון 64.9 גרם 64.9 גרם
    סיבים תזונתיים 25.7 גרם 25.7 גרם
    שומן רווי 8.8 גרם 8.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 60.7 מ״ג 60.7 מ״ג
    ברזל 5.8 מ״ג 5.8 מ״ג
    אשלגן 564.0 מ״ג 564.0 מ״ג
    אבץ 4.0 מ״ג 4.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 15 דק׳
    כולל יום 1, 3 שעות ו-15 דק׳
  • קלוריות
    3084
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3084.3 קק״ל 3084.3 קק״ל
    פחמימות 515.3 גרם 515.3 גרם
    שומן 90.6 גרם 90.6 גרם
    נתרן 7789.6 מ״ג 7789.6 מ״ג
    חלבון 64.9 גרם 64.9 גרם
    סיבים תזונתיים 25.7 גרם 25.7 גרם
    שומן רווי 8.8 גרם 8.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 60.7 מ״ג 60.7 מ״ג
    ברזל 5.8 מ״ג 5.8 מ״ג
    אשלגן 564.0 מ״ג 564.0 מ״ג
    אבץ 4.0 מ״ג 4.0 מ״ג
    סגור

סנדוויץ’ ענק כזה לא ראיתם מעולם! הוא כל כך מפנק וטעים שהוא ייכנס לתפריט ארוחות הצהריים שלכם, ללא כל ספק! קבלו מתכון לביג סנדוויץ’ מושקע עם חזה עוף עסיסי במשרה מעולה, ירקות טריים וצבעוניים לבחירתכם ורטבים בדיוק כמו שאתם אוהבים!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

לחם

חזה עוף


אופן הכנה

  1. מתחילים להכין את חזה העוף יום מראש - מערבבים בקערה גדולה את מרכיבי המשרה, מוסיפים את חזה העוף ומורחים אותו היטב.
  2. מכסים את הקערה בכיסוי ניילון סנו סושי ומעבירים למקרר ללילה, או לשעתיים לפחות.

    ביג סנדוויץ' סנו סושי2
    מכסים את הקערה בכיסוי ניילון. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן

  3. מכינים את הבצק: מניחים את כל המרכיבים בקערת מיקסר עם וו לישה ולשים 7 דקות לבצק אחיד וגמיש. מכסים את הקערה בכיסוי ניילון סנו סושי ומתפיחים כשעה.
  4. מעצבים כיכר לחם גדולה. מכסים ומתפיחים כשעה.
  5. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  6. אופים את הלחם כ-40 דקות ומצננים היטב.
  7. מוציאים את העוף מהמשרה, מניחים על תבנית עם נייר אפייה טבעי סנו סושי, אופים כ-20 דקות ומצננים.
  8. פורסים את חזה העוף לפרוסות.

    ביג סנדוויץ' סנו סושי3
    פורסים את חזה העוף. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן

  9. מורחים בסנדוויץ’ ממרחים לפי הטעם, כמו פסטו ומיונז, ומוסיפים ירקות צבעוניים. פורסים למנות ומגישים.
ביג סנדוויץ' סנו סושי
סנדוויץ’ ענק עם חזה עוף, ממרחים וירקות. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אריזה משפחתית: סנדוויץ’ ענק עם חזה עוף עסיסי וירקות רעננים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    Razi

    האם ניתן להכין על מחבת? ובעובי אחר של חזה העוף? שניצל נניח?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר, אבל אז יש לשים את חזה העוף כפי שהוא לאחר שהוא מוכן ולא לפרוס אותו

      Avatar
      מערכת Foody

      היי דורון, הכל מוסבר באופן ההכנה במדויק

קטגוריות

אביזרים

טכניקות