-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 540.6 קק״ל 3243.6 קק״לפחמימות 89.2 גרם 535.2 גרםשומן 12.7 גרם 76.3 גרםנתרן 525.4 מ״ג 3152.1 מ״גחלבון 11.1 גרם 66.7 גרםסיבים תזונתיים 13.0 גרם 78.2 גרםשומן רווי 1.2 גרם 7.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 306.9 מ״ג 1841.6 מ״גברזל 2.5 מ״ג 14.8 מ״גאשלגן 2047.7 מ״ג 12286.4 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 5.1 מ״גסגור
-
מרכיבים18
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות541
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 540.6 קק״ל 3243.6 קק״לפחמימות 89.2 גרם 535.2 גרםשומן 12.7 גרם 76.3 גרםנתרן 525.4 מ״ג 3152.1 מ״גחלבון 11.1 גרם 66.7 גרםסיבים תזונתיים 13.0 גרם 78.2 גרםשומן רווי 1.2 גרם 7.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 306.9 מ״ג 1841.6 מ״גברזל 2.5 מ״ג 14.8 מ״גאשלגן 2047.7 מ״ג 12286.4 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 5.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 18 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 541 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
מוקפץ
-
2 חבילות פסטרמה גריל נתח שלם 200 גרם"עוף טוב" עם הסימון הירוק
-
4 כפות שמן חמניות
-
1 בצל בינוניפרוס
-
4 שיני שוםקצוצות דק
-
2 גזרים בינונייםחתוכים לרצועות דקות
-
2 גבעולי סלריפרוסים דק
-
1 פלפל אדום בינוניחתוך לרצועות
-
1/4 כרוב סגול בינוניחתוך לרצועות דקות
-
1 חבילה אטריות אורז בעובי 5 מ”מאו אטריות ביצים מבושלות ומוכנות לאכילה
-
1 חבילה נבטים סיניים
-
4 גבעולי בצל ירוקחתוכים גס
רוטב
-
1 כף רוטב דגיםאפשר גם בלי
-
1 כף סוכר לבן
-
1/4 כוס רוטב סויה
-
4 כפות רוטב צ’ילי מתוק
-
2 כפות מיץ לימון
הגשה
-
1 חופן בוטנים קלוייםקצוצים
-
1 לימון בינוניחתוך לפלחים
אופן הכנה
- מכינים את הפסטרמה: פורסים את נתח הפסטרמה לפרוסות בעובי 1 ס”מ וכל פרוסה חוצים לרצועות בגודל אצבע בערך.
- מחממים היטב ווק באש גבוהה במשך חמש דקות, עד שהוא מעלה עשן.
- משמנים קלות בשמן ומקפיצים את רצועות הפסטרמה במשך כ-4 דקות עד שהן משנות צבען לחרוך\שחום ומעבירים לקערה בצד.
- מערבבים את מרכיבי התיבול בקערית קטנה.
- מנגבים את הווק ושוב מחממים היטב.
- מוסיפים 2 כפות שמן, את הבצל והשום ומטגנים במשך 2 דקות.
- מוסיפים לווק לפי דרגת קושי וזמן בישול את הירקות: גזר וסלרי - מקפיצים במשך שתי 2 דקות, לאחר מכן את הפלפלים לעוד 2 דקות, ואחרון כרוב.
- מקפיצים עוד כ-3 דקות.
- מוסיפים את הרוטב לווק ומערבבים, מוסיפים את רצועות הפסטרמה, האטריות, הנבטים ובצל ירוק.
- מערבבים ומקפיצים את כל מרכיבי הפאד תאי עוד דקה ומגישים מיד.
- מקשטים בבוטנים קצוצים ופלחי לימון.
אופן הכנה
- מכינים את הפסטרמה: פורסים את נתח הפסטרמה לפרוסות בעובי 1 ס”מ וכל פרוסה חוצים לרצועות בגודל אצבע בערך.
- מחממים היטב ווק באש גבוהה במשך חמש דקות, עד שהוא מעלה עשן.
- משמנים קלות בשמן ומקפיצים את רצועות הפסטרמה במשך כ-4 דקות עד שהן משנות צבען לחרוך\שחום ומעבירים לקערה בצד.
- מערבבים את מרכיבי התיבול בקערית קטנה.
- מנגבים את הווק ושוב מחממים היטב.
- מוסיפים 2 כפות שמן, את הבצל והשום ומטגנים במשך 2 דקות.
- מוסיפים לווק לפי דרגת קושי וזמן בישול את הירקות: גזר וסלרי - מקפיצים במשך שתי 2 דקות, לאחר מכן את הפלפלים לעוד 2 דקות, ואחרון כרוב.
- מקפיצים עוד כ-3 דקות.
- מוסיפים את הרוטב לווק ומערבבים, מוסיפים את רצועות הפסטרמה, האטריות, הנבטים ובצל ירוק.
- מערבבים ומקפיצים את כל מרכיבי הפאד תאי עוד דקה ומגישים מיד.
- מקשטים בבוטנים קצוצים ופלחי לימון.
בשיתוף עם "עוף טוב" עם הסימון הירוק
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן