פאד תאי פסטרמה: תאילנד אצלכם במטבח

פאד תאי צבעוני ועשיר בירקות, עם נתחי פסטרמה עוף בניחוח גריל שמשתלב מדהים עם טעמים אסיאתים: מתכון מנצח לגזור ולשמור
פאד תאי צבעוני ועשיר בירקות, עם נתחי פסטרמה עוף בניחוח גריל שמשתלב מדהים עם טעמים אסיאתים: מתכון מנצח לגזור ולשמור
  • רות אוליבר
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    541
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 540.6 קק״ל 3243.6 קק״ל
    פחמימות 89.2 גרם 535.2 גרם
    שומן 12.7 גרם 76.3 גרם
    נתרן 525.4 מ״ג 3152.1 מ״ג
    חלבון 11.1 גרם 66.7 גרם
    סיבים תזונתיים 13.0 גרם 78.2 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 7.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 306.9 מ״ג 1841.6 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 14.8 מ״ג
    אשלגן 2047.7 מ״ג 12286.4 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 5.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    541
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 540.6 קק״ל 3243.6 קק״ל
    פחמימות 89.2 גרם 535.2 גרם
    שומן 12.7 גרם 76.3 גרם
    נתרן 525.4 מ״ג 3152.1 מ״ג
    חלבון 11.1 גרם 66.7 גרם
    סיבים תזונתיים 13.0 גרם 78.2 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 7.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 306.9 מ״ג 1841.6 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 14.8 מ״ג
    אשלגן 2047.7 מ״ג 12286.4 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 5.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
רות אוליבר
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מוקפץ

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הפסטרמה: פורסים את נתח הפסטרמה לפרוסות בעובי 1 ס”מ וכל פרוסה חוצים לרצועות בגודל אצבע בערך.
  2. מחממים היטב ווק באש גבוהה במשך חמש דקות, עד שהוא מעלה עשן.
  3. משמנים קלות בשמן ומקפיצים את רצועות הפסטרמה במשך כ-4 דקות עד שהן משנות צבען לחרוך\שחום ומעבירים לקערה בצד.
  4. מערבבים את מרכיבי התיבול בקערית קטנה.
  5. מנגבים את הווק ושוב מחממים היטב.
  6. מוסיפים 2 כפות שמן, את הבצל והשום ומטגנים במשך 2 דקות.
  7. מוסיפים לווק לפי דרגת קושי וזמן בישול את הירקות: גזר וסלרי - מקפיצים במשך שתי 2 דקות, לאחר מכן את הפלפלים לעוד 2 דקות, ואחרון כרוב.
  8. מקפיצים עוד כ-3 דקות.
  9. מוסיפים את הרוטב לווק ומערבבים, מוסיפים את רצועות הפסטרמה, האטריות, הנבטים ובצל ירוק.

    פאד תאי פסטרמה1
    ווק מלא צבעים וטעמים: פאד תאי פסטרמה.

  10. מערבבים ומקפיצים את כל מרכיבי הפאד תאי עוד דקה ומגישים מיד.
  11. מקשטים בבוטנים קצוצים ופלחי לימון.

    פד תאי פסטרמה
    פאד תאי פסטרמה. צילום: נמרוד סונדרס. סטיילינג: ענת לובל.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פאד תאי פסטרמה: תאילנד אצלכם במטבח

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות