פופקורן מתוק עם שוקולד ועקיצה של צ’ילי

שדרוג מתוק לערב מול הטלוויזיה - פופקורן עם שוקולד שאופים בתנור ולאמיצים במיוחד תוספת של צ'ילי חריף שמוסיף עוקצנות מעניינת
שדרוג מתוק לערב מול הטלוויזיה - פופקורן עם שוקולד שאופים בתנור ולאמיצים במיוחד תוספת של צ'ילי חריף שמוסיף עוקצנות מעניינת
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    372
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 371.7 קק״ל 1486.7 קק״ל
    פחמימות 23.9 גרם 95.6 גרם
    שומן 28.1 גרם 112.5 גרם
    נתרן 462.2 מ״ג 1848.6 מ״ג
    חלבון 3.7 גרם 14.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 6.0 גרם
    שומן רווי 12.8 גרם 51.3 גרם
    כולסטרול 40.7 מ״ג 162.8 מ״ג
    סידן 17.3 מ״ג 69.1 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 5.2 מ״ג
    אשלגן 121.5 מ״ג 486.0 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    372
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 371.7 קק״ל 1486.7 קק״ל
    פחמימות 23.9 גרם 95.6 גרם
    שומן 28.1 גרם 112.5 גרם
    נתרן 462.2 מ״ג 1848.6 מ״ג
    חלבון 3.7 גרם 14.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 6.0 גרם
    שומן רווי 12.8 גרם 51.3 גרם
    כולסטרול 40.7 מ״ג 162.8 מ״ג
    סידן 17.3 מ״ג 69.1 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 5.2 מ״ג
    אשלגן 121.5 מ״ג 486.0 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ממתקים
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-120 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מחממים סיר גדול ורחב (ועדיף עם מכסה זכוכית) על להבה בינונית. מוסיפים שמן קנולה וגרעיני פופקורן ומכסים. מנערים את הסיר מדי פעם וברגע שקולות הפצפצוץ דועכים מכבים את האש. הפופקורן יהיה מוכן לאחר 5-4 דקות.
  3. מעבירים לקערה גדולה ומצננים היטב.
  4. מחממים בסיר קטן שוקולד, חמאה, ליצוף ומלח תוך כדי בחישה, עד שהשוקולד והחמאה נמסים. מסירים מהאש, מוסיפים שבבי צ’ילי אם רוצים ומערבבים.
  5. יוצקים את תערובת השוקולד על הפופקורן ומערבבים היטב.
  6. מפזרים את הפופקורן בתבנית בצורה שווה.
  7. אופים בתנור החם 30 דקות. מצננים היטב.
  8. שומרים בקופסה אטומה מחוץ למקרר עד שבוע.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פופקורן מתוק עם שוקולד ועקיצה של צ’ילי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות