יונית צוקרמן מקפיצה – פילה עוף מוקפץ עם ירקות, בוטנים ושומשום

ארוחה שלמה קלה להכנה ובלי ללכלך יותר מדי כלים: רצועות פילה עוף וירקות מוקפצים בסיר אחד ברוטב אסייתי ומוגשים עם בוטנים ושומשום
ארוחה שלמה קלה להכנה ובלי ללכלך יותר מדי כלים: רצועות פילה עוף וירקות מוקפצים בסיר אחד ברוטב אסייתי ומוגשים עם בוטנים ושומשום
  • יונית צוקרמן
שמרו
כשר
30 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    529
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 529.3 קק״ל 2646.3 קק״ל
    פחמימות 55.9 גרם 279.7 גרם
    סוכר 28.3 גרם 141.5 גרם
    שומן 47.4 גרם 236.8 גרם
    נתרן 1666.5 מ״ג 8332.4 מ״ג
    חלבון 76.1 גרם 380.7 גרם
    סיבים תזונתיים 28.9 גרם 144.3 גרם
    שומן רווי 30.5 גרם 152.3 גרם
    כולסטרול 173.3 מ״ג 866.3 מ״ג
    סידן 67.8 מ״ג 339.0 מ״ג
    ברזל 28.8 מ״ג 143.8 מ״ג
    אשלגן 911.7 מ״ג 4558.3 מ״ג
    אבץ 28.8 מ״ג 143.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    529
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 529.3 קק״ל 2646.3 קק״ל
    פחמימות 55.9 גרם 279.7 גרם
    סוכר 28.3 גרם 141.5 גרם
    שומן 47.4 גרם 236.8 גרם
    נתרן 1666.5 מ״ג 8332.4 מ״ג
    חלבון 76.1 גרם 380.7 גרם
    סיבים תזונתיים 28.9 גרם 144.3 גרם
    שומן רווי 30.5 גרם 152.3 גרם
    כולסטרול 173.3 מ״ג 866.3 מ״ג
    סידן 67.8 מ״ג 339.0 מ״ג
    ברזל 28.8 מ״ג 143.8 מ״ג
    אשלגן 911.7 מ״ג 4558.3 מ״ג
    אבץ 28.8 מ״ג 143.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
יונית צוקרמן
X

30 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרינדה

קישוט


אופן הכנה

  1. מכינים את המרינדה: מערבבים יחד היטב את כל המצרכים.
  2. חותכים את פילה העוף לרצועות עבות ומשרים אותם בתוך המרינדה עד לרגע הבישול.
  3. מחממים את הסיר על אש גבוהה למשך 2 דקות, מוסיפים כף שמן ואת כל הירקות החתוכים.
  4. מקפיצים את הירקות בסיר למשך 5 דקות.
  5. מזיזים את כל הירקות לצד אחד בסיר, ובצדו השני מניחים את רצועות הפילה מהמרינדה. מכסים את העוף בירקות שבסיר וממשיכים לטגן את שהפילה צרוב משני הצדדים.
  6. שופכים לסיר את מה נשאר מהמרינדה ומערבבים.
  7. טועמים ומשלימים תיבול מלח. אם אוהבים הרבה רוטב אפשר להוסיף עוד רבע כוס רוטב טריאקי.
  8. ממשיכים לבשל למשך מספר דקות עד שהתבשיל מוכן.
  9. מגישים עם בוטנים קצוצים ושומשום קלוי בתפזורת מעל.

עוד מתכוני עוף נפלאים שכדאי להכין:
יונית צוקרמן מקפיצה – פילה עוף מוקפץ עם ירקות, בוטנים ושומשום

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

    Avatar
    דבי

    יצא מעולה!!! חייבת לאמר שניסיתי להוסיף את המרינדה גם לסלט קר דל כרוב גזר ואגוזים וזה היה קצת דומיננטי מידי.

      Avatar
      מערכת Foody

      משמח לקרוא דבי! כנראה פחות מתאים לסלט 🙂

      Avatar
      מערכת Foody

      הסיר מספיק ל-5 מנות. לפיכך, 1/5 מהסיר = 1 מנה.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות