פיצה פטריות הכי טעימה בעולם
פיצה פטריות שמפיניון ממולאות בגבינת מוצרלה, רוטב עגבניות נפוליטנה ועלי בזיליקום טריים. 10 דקות עבודה ויש לכם תבנית משגעת לארוחת ערב שכל המשפחה תזלול
פיצה פטריות שמפיניון ממולאות בגבינת מוצרלה, רוטב עגבניות נפוליטנה ועלי בזיליקום טריים. 10 דקות עבודה ויש לכם תבנית משגעת לארוחת ערב שכל המשפחה תזלול
- נעמה פלד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 252.6 קק״ל 1010.4 קק״לפחמימות 13.2 גרם 52.7 גרםסוכר 10.3 גרם 41.2 גרםשומן 17.9 גרם 71.6 גרםנתרן 1070.8 מ״ג 4283.2 מ״גחלבון 12.1 גרם 48.6 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 8.4 גרםשומן רווי 8.8 גרם 35.3 גרםכולסטרול 18.7 מ״ג 74.9 מ״גסידן 195.8 מ״ג 783.2 מ״גברזל 3.0 מ״ג 11.9 מ״גאשלגן 37.2 מ״ג 148.6 מ״גאבץ 2.6 מ״ג 10.6 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות253
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 252.6 קק״ל 1010.4 קק״לפחמימות 13.2 גרם 52.7 גרםסוכר 10.3 גרם 41.2 גרםשומן 17.9 גרם 71.6 גרםנתרן 1070.8 מ״ג 4283.2 מ״גחלבון 12.1 גרם 48.6 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 8.4 גרםשומן רווי 8.8 גרם 35.3 גרםכולסטרול 18.7 מ״ג 74.9 מ״גסידן 195.8 מ״ג 783.2 מ״גברזל 3.0 מ״ג 11.9 מ״גאשלגן 37.2 מ״ג 148.6 מ״גאבץ 2.6 מ״ג 10.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 253 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
16 פטריות שמפיניון גדולות
-
2 כפות שמן זית
-
1 צנצנת רוטב עגבניות נפוליטנה
-
120 גרם גבינת מוצרלהמגוררת
-
1/4 כוס טבעות זיתיםאו אפשר להשתמש בכל תוספת אחרת שאוהבים
-
3 בזיליקוםעלי בזיליקום קצוצים
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
-
1 חופן עגבניות שרי צבעוניות
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- משמנים תבנית בשמן זית וזורים מעט מלח גס. מברישים את הפטריות בשמן זית ומסדרים אותן בתבנית.
- בעזרת כפית ממלאים כל פטרייה ב-2 כפיות רוטב נפוליטנה.
- מעל כל פטריה מפזרים גבינת מוצרלה ומקשטים במה שאוהבים- טבעות זיתים, תירס, בצל סגול, גמבה חתוכה, גבינה מלוחה, עגבניות שרי צבעוניות, צ’ילי ואפילו אננס.
- אופים בערך 20 דקות או עד שהגבינה נמסה ומזהיבה מעט מעל.
- מתבלים בפלפל שחור גרוס טרי ומקשטים בעלי בזיליקום טריים קצוצים.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- משמנים תבנית בשמן זית וזורים מעט מלח גס. מברישים את הפטריות בשמן זית ומסדרים אותן בתבנית.
- בעזרת כפית ממלאים כל פטרייה ב-2 כפיות רוטב נפוליטנה.
- מעל כל פטריה מפזרים גבינת מוצרלה ומקשטים במה שאוהבים- טבעות זיתים, תירס, בצל סגול, גמבה חתוכה, גבינה מלוחה, עגבניות שרי צבעוניות, צ’ילי ואפילו אננס.
- אופים בערך 20 דקות או עד שהגבינה נמסה ומזהיבה מעט מעל.
- מתבלים בפלפל שחור גרוס טרי ומקשטים בעלי בזיליקום טריים קצוצים.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן