פיצקל׳ך: ספירלות ביס שמרים חמות של קרין גורן
כשזה מגיע לעוגות שמרים ולפינוקים מתוקים סימכו על קרין גורן שתכיר לכם את הדבר הבא. פיצקל׳ך: ספירלות ביס שמרים חמות במלית מתוקה של ממרח שוקולד קינדר
כשזה מגיע לעוגות שמרים ולפינוקים מתוקים סימכו על קרין גורן שתכיר לכם את הדבר הבא. פיצקל׳ך: ספירלות ביס שמרים חמות במלית מתוקה של ממרח שוקולד קינדר
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 93.1 קק״ל 2327.7 קק״לפחמימות 15.5 גרם 386.3 גרםשומן 2.4 גרם 59.4 גרםנתרן 62.9 מ״ג 1571.3 מ״גחלבון 2.2 גרם 54.5 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 15.4 גרםשומן רווי 0.1 גרם 3.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 3.2 מ״ג 81.0 מ״גברזל 0.2 מ״ג 6.0 מ״גאשלגן 21.4 מ״ג 535.0 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 5.0 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 25 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות93
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 93.1 קק״ל 2327.7 קק״לפחמימות 15.5 גרם 386.3 גרםשומן 2.4 גרם 59.4 גרםנתרן 62.9 מ״ג 1571.3 מ״גחלבון 2.2 גרם 54.5 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 15.4 גרםשומן רווי 0.1 גרם 3.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 3.2 מ״ג 81.0 מ״גברזל 0.2 מ״ג 6.0 מ״גאשלגן 21.4 מ״ג 535.0 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 5.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 93 | כמות מנות 25 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
שימון
-
1 מיכל תרסיס שמן קנולה
מלית
-
1 כוס ממרח בהשראת קינדר דארקאו כל ממרח אחר שאיננו נוזלי מדי
-
לאפייה
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את השמרים והמים. מוסיפים קמח, סוכר וניל, מלח ושמן ולשים בידיים או במיקסר 5 דקות לבצק חלק ולא דביק.
- משמנים את פני הבצק בתרסיס שמן, מכסים ומתפיחים כחצי שעה (הבצק לא תופח הרבה).
- מחממים תנור לחום גבוה 230 מעלות.
- מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ומרדדים כל חלק למלבן דק. משמנים את הבצק בתרסיס שמן.
- מורחים בממרח בשכבה נדיבה אך לא עבה מדי ומגלגלים לרולדה.
- פורסים לפרוסות לא דקות מדי (כ-2 ס”מ) מניחים על תבנית תנור מרופדת בסנו סושי-נייר אפייה טבעי ואופים בתנור 7 דקות בלבד עד לתחילת הזהבה.
- מגישים חם עם אבקת סוכר.
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את השמרים והמים. מוסיפים קמח, סוכר וניל, מלח ושמן ולשים בידיים או במיקסר 5 דקות לבצק חלק ולא דביק.
- משמנים את פני הבצק בתרסיס שמן, מכסים ומתפיחים כחצי שעה (הבצק לא תופח הרבה).
- מחממים תנור לחום גבוה 230 מעלות.
- מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ומרדדים כל חלק למלבן דק. משמנים את הבצק בתרסיס שמן.
- מורחים בממרח בשכבה נדיבה אך לא עבה מדי ומגלגלים לרולדה.
- פורסים לפרוסות לא דקות מדי (כ-2 ס”מ) מניחים על תבנית תנור מרופדת בסנו סושי-נייר אפייה טבעי ואופים בתנור 7 דקות בלבד עד לתחילת הזהבה.
- מגישים חם עם אבקת סוכר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (47)
לא נשמע טעים שהמלית זה סנו סושי נייר אפיה ??
תודה על ההערה, המתכון עודכן 🙂
ממרח נוטלה מתאים?
ברוווווור ((: בהצלחה!