פיצקל׳ך: ספירלות ביס שמרים חמות של קרין גורן

כשזה מגיע לעוגות שמרים ולפינוקים מתוקים סימכו על קרין גורן שתכיר לכם את הדבר הבא. פיצקל׳ך: ספירלות ביס שמרים חמות במלית מתוקה של ממרח שוקולד קינדר
כשזה מגיע לעוגות שמרים ולפינוקים מתוקים סימכו על קרין גורן שתכיר לכם את הדבר הבא. פיצקל׳ך: ספירלות ביס שמרים חמות במלית מתוקה של ממרח שוקולד קינדר
  • קרין גורן
שמרו
כשר
10 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    93
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 93.1 קק״ל 2327.7 קק״ל
    פחמימות 15.5 גרם 386.3 גרם
    שומן 2.4 גרם 59.4 גרם
    נתרן 62.9 מ״ג 1571.3 מ״ג
    חלבון 2.2 גרם 54.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 15.4 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 3.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 3.2 מ״ג 81.0 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 6.0 מ״ג
    אשלגן 21.4 מ״ג 535.0 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    93
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 93.1 קק״ל 2327.7 קק״ל
    פחמימות 15.5 גרם 386.3 גרם
    שומן 2.4 גרם 59.4 גרם
    נתרן 62.9 מ״ג 1571.3 מ״ג
    חלבון 2.2 גרם 54.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 15.4 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 3.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 3.2 מ״ג 81.0 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 6.0 מ״ג
    אשלגן 21.4 מ״ג 535.0 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
10 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

שימון

מלית


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה את השמרים והמים. מוסיפים קמח, סוכר וניל, מלח ושמן ולשים בידיים או במיקסר 5 דקות לבצק חלק ולא דביק. 
  2. משמנים את פני הבצק בתרסיס שמן, מכסים ומתפיחים כחצי שעה (הבצק לא תופח הרבה). 
  3. מחממים תנור לחום גבוה 230 מעלות.
  4. מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ומרדדים כל חלק למלבן דק. משמנים את הבצק בתרסיס שמן.
  5. מורחים בממרח בשכבה נדיבה אך לא עבה מדי ומגלגלים לרולדה. 
  6. פורסים לפרוסות לא דקות מדי (כ-2 ס”מ) מניחים על תבנית תנור מרופדת בסנו סושי-נייר אפייה טבעי ואופים בתנור 7 דקות בלבד עד לתחילת הזהבה. 
  7. מגישים חם עם אבקת סוכר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פיצקל׳ך: ספירלות ביס שמרים חמות של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    jenny salomon

    אוי כמה טעימות!! עשינו גם בגירסה עם ממרח תמרים אגוזים וקינמון

תגובות (47)

Avatar

    Avatar
    שרי אנגל

    לא נשמע טעים שהמלית זה סנו סושי נייר אפיה ??

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה על ההערה, המתכון עודכן 🙂

      Avatar
      מערכת Foody

      ברוווווור ((: בהצלחה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות