פיצקל׳ך: ספירלות ביס שמרים חמות של קרין גורן

כשזה מגיע לעוגות שמרים ולפינוקים מתוקים סימכו על קרין גורן שתכיר לכם את הדבר הבא. פיצקל׳ך: ספירלות ביס שמרים חמות במלית מתוקה של ממרח שוקולד קינדר
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    8

מצרכים

בצק

שימון

מלית

אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה את השמרים והמים. מוסיפים קמח, סוכר וניל, מלח ושמן ולשים בידיים או במיקסר 5 דקות לבצק חלק ולא דביק. 
  2. משמנים את פני הבצק בתרסיס שמן, מכסים ומתפיחים כחצי שעה (הבצק לא תופח הרבה). 
  3. מחממים תנור לחום גבוה 230 מעלות.
  4. מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ומרדדים כל חלק למלבן דק. משמנים את הבצק בתרסיס שמן.
  5. מורחים בממרח בשכבה נדיבה אך לא עבה מדי ומגלגלים לרולדה. 
  6. פורסים לפרוסות לא דקות מדי (כ-2 ס”מ) מניחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור 7 דקות בלבד עד לתחילת הזהבה. 
  7. מגישים חם עם אבקת סוכר.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 25 מנות
קלוריות 36.2 קק״ל 905.4 קק״ל
פחמימות 4.1 גרם 103.4 גרם
שומן 2.2 גרם 55.5 גרם
נתרן 62.3 מ״ג 1558.7 מ״ג
חלבון 0.0 גרם 0.7 גרם
סיבים תזונתיים 0.1 גרם 1.9 גרם
שומן רווי 0.2 גרם 5.7 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 0.3 מ״ג 8.1 מ״ג
ברזל 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
אשלגן 2.7 מ״ג 66.9 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (1)

    Avatar
    jenny salomon

    אוי כמה טעימות!! עשינו גם בגירסה עם ממרח תמרים אגוזים וקינמון

תגובות (33)

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody