פירה תפוחי אדמה עם פרגית ברוטב טריאקי
מכינים ארוחה משפחתית אהובה על גדולים וקטנים - פירה תפוחי אדמה עם פרגית ברוטב טריאקי. ארוחה זריזה, טעימה וקלה להכנה שמכינים במינימום מאמץ
מכינים ארוחה משפחתית אהובה על גדולים וקטנים - פירה תפוחי אדמה עם פרגית ברוטב טריאקי. ארוחה זריזה, טעימה וקלה להכנה שמכינים במינימום מאמץ
- Ninja
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 295.4 קק״ל 1181.5 קק״לפחמימות 24.6 גרם 98.6 גרםשומן 6.0 גרם 24.0 גרםנתרן 1636.3 מ״ג 6545.1 מ״גחלבון 32.1 גרם 128.3 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 5.7 מ״ג 22.8 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.8 מ״גאשלגן 29.5 מ״ג 117.8 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-20 דק׳
-
קלוריות295
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 295.4 קק״ל 1181.5 קק״לפחמימות 24.6 גרם 98.6 גרםשומן 6.0 גרם 24.0 גרםנתרן 1636.3 מ״ג 6545.1 מ״גחלבון 32.1 גרם 128.3 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 5.7 מ״ג 22.8 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.8 מ״גאשלגן 29.5 מ״ג 117.8 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-20 דק׳ | קלוריות 295 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
פירה תפוחי אדמה
-
6 תפוחי אדמה קטניםקלופים
-
1 כפית מלח דק
-
2 כוסות מיםאו בהתאם להוראות ההכנה
פרגית
-
4 סטייק פרגית בינוניים
-
1 כפית רוטב סויה
-
1 כפית רוטב צ’ילי מתוק
-
4 כפות רוטב טריאקי
אופן הכנה
- בקערה רחבה שמים סויה, טריאקי ורוטב צ’ילי. מערבבים היטב ומוסיפים פנימה את הפרגיות שיספגו טעמים במשך 30 דקות. ואפשר גם יותר במקרר.
- חותכים את תפוחי האדמה לרבעים או לקוביות גדולות.
- מכניסים את הסיר הקרמי למכשיר ושמים בפנים תפוחי אדמה, מלח ומים בגובה 5 ס”מ מעל תפוחי האדמה.
- סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור הSEAL סגור ומפעילים במצב HIGH ל-10 דקות. פותחים ומוודאים שתפוחי האדמה רכים לגמרי. אם לא, אפשר לבשל עוד 5 דקות על מצב סיר לחץ במצב HIGH.
- מוציאים, מסננים ומועכים לפירה חלק.
- מניחים בתוך הסיר את סלסלת cook and crispe את הפרגיות המושרות ומפעילים על תכנית טיגון באויר חם ומוסיפים טמפרטורה למשך 15 דקות. את המרינדה שנותרה בקערה לא זורקים.
- הופכים לאחר 10 דקות ומברישים את הפרגיות במרינדה שנותרה בקערה. ממשיכים לטגן עוד 5 דקות.
אופן הכנה
- בקערה רחבה שמים סויה, טריאקי ורוטב צ’ילי. מערבבים היטב ומוסיפים פנימה את הפרגיות שיספגו טעמים במשך 30 דקות. ואפשר גם יותר במקרר.
- חותכים את תפוחי האדמה לרבעים או לקוביות גדולות.
- מכניסים את הסיר הקרמי למכשיר ושמים בפנים תפוחי אדמה, מלח ומים בגובה 5 ס”מ מעל תפוחי האדמה.
- סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור הSEAL סגור ומפעילים במצב HIGH ל-10 דקות. פותחים ומוודאים שתפוחי האדמה רכים לגמרי. אם לא, אפשר לבשל עוד 5 דקות על מצב סיר לחץ במצב HIGH.
- מוציאים, מסננים ומועכים לפירה חלק.
- מניחים בתוך הסיר את סלסלת cook and crispe את הפרגיות המושרות ומפעילים על תכנית טיגון באויר חם ומוסיפים טמפרטורה למשך 15 דקות. את המרינדה שנותרה בקערה לא זורקים.
- הופכים לאחר 10 דקות ומברישים את הפרגיות במרינדה שנותרה בקערה. ממשיכים לטגן עוד 5 דקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן