פירה תפוחי אדמה עם פרגית ברוטב טריאקי

מכינים ארוחה משפחתית אהובה על גדולים וקטנים - פירה תפוחי אדמה עם פרגית ברוטב טריאקי. ארוחה זריזה, טעימה וקלה להכנה שמכינים במינימום מאמץ
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

פירה תפוחי אדמה

אופן הכנה

  1. בקערה רחבה שמים סויה, טריאקי ורוטב צ’ילי. מערבבים היטב ומוסיפים פנימה את הפרגיות שיספגו טעמים במשך 30 דקות. ואפשר גם יותר במקרר.
  2. חותכים את תפוחי האדמה לרבעים או לקוביות גדולות.
  3. מכניסים את הסיר הקרמי למכשיר ושמים בפנים תפוחי אדמה, מלח ומים בגובה 5 ס”מ מעל תפוחי האדמה.
  4. סוגרים עם מכסה סיר הלחץ, מוודאים שהשסתום על מצב Seal ומפעילים ל-10 דקות. פותחים ומוודאים שתפוחי האדמה רכים לגמרי. אם לא, אפשר לבשל עוד 5 דקות על מצב סיר לחץ.
  5. מוציאים, מסננים ומועכים לפירה חלק.
  6. מניחים בתוך הסיר את סלסלת cook and crispe את הפרגיות המושרות ומפעילים על מצב טיגון באויר חם למשך 15 דקות. את המרינדה שנותרה בקערה לא זורקים.
  7. הופכים לאחר 10 דקות ומברישים את הפרגיות במרינדה שנותרה בקערה. ממשיכים לטגן עוד 5 דקות.
מכינים את הפרגיות
מכינים את הפרגיות
ארוחה שלמה בקלות
ארוחה שלמה בקלות

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 190.8 קק״ל 763.3 קק״ל
פחמימות 2.5 גרם 10.0 גרם
שומן 6.0 גרם 24.0 גרם
נתרן 1683.9 מ״ג 6735.6 מ״ג
חלבון 29.6 גרם 118.4 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 5.7 מ״ג 22.8 מ״ג
ברזל 0.2 מ״ג 0.8 מ״ג
אשלגן 29.5 מ״ג 117.8 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody