פסטה ירקות ירוקים, אנשובי וריקוטה

מנת פסטה עשירה וטעימה בטירוף, ללא טיפת שמנת. פסטה ירקות ירוקים שכוללת ברוקולי, אספרגוס ותרד ברוטב של שמן זית, אנשובי וגבינת ריקוטה פרסקה
מנת פסטה עשירה וטעימה בטירוף, ללא טיפת שמנת. פסטה ירקות ירוקים שכוללת ברוקולי, אספרגוס ותרד ברוטב של שמן זית, אנשובי וגבינת ריקוטה פרסקה
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    538
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 538.4 קק״ל 2692.2 קק״ל
    פחמימות 81.5 גרם 407.4 גרם
    שומן 16.5 גרם 82.3 גרם
    נתרן 749.0 מ״ג 3745.0 מ״ג
    חלבון 17.4 גרם 87.0 גרם
    סיבים תזונתיים 6.4 גרם 32.0 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 10.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 81.6 מ״ג 407.9 מ״ג
    ברזל 6.5 מ״ג 32.5 מ״ג
    אשלגן 368.9 מ״ג 1844.3 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 5.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    538
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 538.4 קק״ל 2692.2 קק״ל
    פחמימות 81.5 גרם 407.4 גרם
    שומן 16.5 גרם 82.3 גרם
    נתרן 749.0 מ״ג 3745.0 מ״ג
    חלבון 17.4 גרם 87.0 גרם
    סיבים תזונתיים 6.4 גרם 32.0 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 10.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 81.6 מ״ג 407.9 מ״ג
    ברזל 6.5 מ״ג 32.5 מ״ג
    אשלגן 368.9 מ״ג 1844.3 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 5.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פסטה
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הרוטב: פורסים דק שום. מחממים מחבת גדולה ועמוקה או ווק על להבה בינונית, מוסיפים שמן זית, שום ואנשובי ומטגנים כ-2 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם, רק עד שהשום מתחיל להתרכך (נזהרים שלא יישרף). מסירים מהלהבה.
  2. מבשלים את הפסטה, משלימים את הרוטב ומגישים: מרתיחים מי מלח בסיר גדול. מוסיפים פסטה ומבשלים 3 דקות פחות ממה שכתוב על האריזה.
  3. מוסיפים ברוקולי חתוך לפרחים קטנים ואספרגוס ללא הרבע התחתון, חתוך למקטעים ומבשלים עוד כ-3 דקות, עד שהפסטה בדרגת אל-דנטה. שומרים כ-1/2 כוס נוזל מי בישול הפסטה, ומסננים היטב.
  4. מוסיפים למחבת פסטה מבושלת, ברוקולי ואספרגוס חלוטים, 1/2 כוס מי בישול הפסטה, תרד, מלח ופלפל לסיר הרחב ומערבבים. מפוררים גס את גבינת הריקוטה, מוסיפים לפסטה, מערבבים קלות ומפזרים מעל עירית.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פסטה ירקות ירוקים, אנשובי וריקוטה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות