באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

פסטה שניצל: פסטה ממולאת ועטופה בפירורי לחם

פסטה ממולאת באצבעות גבינת מוצרלה, עטופה בביצה ובפירורי לחם ומטוגנת רק עם שכבה דקה של ספריי שמן בזכות מכשיר טיגון ייחודי ובריא
פסטה ממולאת באצבעות גבינת מוצרלה, עטופה בביצה ובפירורי לחם ומטוגנת רק עם שכבה דקה של ספריי שמן בזכות מכשיר טיגון ייחודי ובריא
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    152
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 151.6 קק״ל 606.2 קק״ל
    פחמימות 51.0 גרם 204.0 גרם
    שומן 27.5 גרם 110.2 גרם
    נתרן 483.6 מ״ג 1934.2 מ״ג
    חלבון 31.2 גרם 124.8 גרם
    סיבים תזונתיים 28.7 גרם 114.9 גרם
    שומן רווי 27.0 גרם 108.0 גרם
    כולסטרול 27.0 מ״ג 107.8 מ״ג
    סידן 31.4 מ״ג 125.6 מ״ג
    ברזל 27.4 מ״ג 109.4 מ״ג
    אשלגן 72.6 מ״ג 290.4 מ״ג
    אבץ 27.3 מ״ג 109.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    152
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 151.6 קק״ל 606.2 קק״ל
    פחמימות 51.0 גרם 204.0 גרם
    שומן 27.5 גרם 110.2 גרם
    נתרן 483.6 מ״ג 1934.2 מ״ג
    חלבון 31.2 גרם 124.8 גרם
    סיבים תזונתיים 28.7 גרם 114.9 גרם
    שומן רווי 27.0 גרם 108.0 גרם
    כולסטרול 27.0 מ״ג 107.8 מ״ג
    סידן 31.4 מ״ג 125.6 מ״ג
    ברזל 27.4 מ״ג 109.4 מ״ג
    אשלגן 72.6 מ״ג 290.4 מ״ג
    אבץ 27.3 מ״ג 109.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פסטה
מערכת Foody
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מבשלים את הפסטה במשך כ-2 דקות פחות מהוראות היצרן. כשהפסטה מוכנה, לפני שהיא רכה מדי, מסננים ושוטפים.
  2. חותכים את אצבעות המוצרלה בגודל הפסטה ומכניסים לכל צינור אצבע.

    פסטה שניצל 10
    מכניסים אצבע מוצרלה לצינורות הפסטה. סטיילינג קולינרי: יעל מגן, צילום: נמרוד סונדרס

  3. מערבבים את פירורי הלחם עם המלח וטורפים את הביצה עם המים.
  4. מכניסים כל צינור פסטה לתערובת הביצה ואז מגלגלים בפירורי הלחם. חוזרים על הפעולה שוב, ביצה ואז פירורים, כדי שהציפוי יהיה עבה.

    פסטה שניצל 11
    מכניסים כל צינור לתערובת הביצה ועוטפים בפירורי לחם. סטיילינג קולינרי: יעל מגן, צילום: נמרוד סונדרס

  5. מכניסים את הצינורות המצופים למשך 30 דקות למקרר. 
  6. מדליקים את הנינג’ה גריל XL ובוחרים בתכנית AIR FRY על חום של 180 מעלות ו-8 דקות.
  7. מכניסים את סלסלת טיגון האוויר ולוחצים start\stop להתחלת החימום מראש. המכשיר יצפצף לאותת שהחימום המוקדם הסתיים.
  8. מרססים היטב בספריי שמן את הצינורות מכל הצדדים ומכניסים למכשיר.
  9. אחרי 4 דקות, כשהמכשיר מצפצף ומציג FLIP, הופכים בזהירות את הצינורות ממשיכים את האפייה למשך 4 דקות נוספות ומוציאים את אצבעות הפסטה כשהן שחומות ויפות.

הערות

  • הנינג'ה גריל החזיר לחיינו המון טיגונים! כל מה שנעלם לאט לאט בגלל הבריאות והגיזרה חזר באחת עם אופציית הטיגון באייפריי שלא דורשת כמעט שמן. שניצלים, צ'יפס, כרובית מטוגנת, בצל מטוגן! כל הדברים הטעימים שנמנענו מהם, חזרו באלטרנטיבה שפויה ובריאה יותר. אם לא ניסיתם עדיין פסטה מטוגנת, זה בדיוק הזמן לנסות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פסטה שניצל: פסטה ממולאת ועטופה בפירורי לחם

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    Israela Edelshtein-wachtel

    בתנור: באיזה חום וכמה זמן?

      Avatar
      מערכת Foody

      180 מעלות מצב אפייה, לאפות צד אחד עד הזהבה, להפוך לצד השני ולהמשיך לאפות עד הזהבה.

    Avatar
    דליה עסיס

    שלוםעדין לא הכנתי את המתכון.מה אם אין נינג’ה.האם ניתן להשתמש בתנור?׳אם כן מדוע לא מציינים זאת.תודה

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר לאפות בתנור או לטגן במחבת.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות