פרגיות בקרם קוקוס וצ’ילי מתוק
פרגיות בקרם קוקוס עם צ'ילי מתוק ותפוחי אדמה זעירים, שמכניסים לתבנית אחת ו-הופ לתנור! כמו קסם אחרי שעה מתקבל מעדן מלכים לכל המשפחה
פרגיות בקרם קוקוס עם צ'ילי מתוק ותפוחי אדמה זעירים, שמכניסים לתבנית אחת ו-הופ לתנור! כמו קסם אחרי שעה מתקבל מעדן מלכים לכל המשפחה
- רות אוליבר
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 226.5 קק״ל 1585.4 קק״לפחמימות 20.4 גרם 142.7 גרםסוכר 1.6 גרם 11.1 גרםשומן 15.9 גרם 111.0 גרםנתרן 377.7 מ״ג 2644.0 מ״גחלבון 1.6 גרם 11.5 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 6.5 גרםשומן רווי 14.3 גרם 100.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 14.7 מ״ג 103.0 מ״גברזל 1.3 מ״ג 9.4 מ״גאשלגן 256.7 מ״ג 1796.8 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 3.8 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה
-
קלוריות227
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 226.5 קק״ל 1585.4 קק״לפחמימות 20.4 גרם 142.7 גרםסוכר 1.6 גרם 11.1 גרםשומן 15.9 גרם 111.0 גרםנתרן 377.7 מ״ג 2644.0 מ״גחלבון 1.6 גרם 11.5 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 6.5 גרםשומן רווי 14.3 גרם 100.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 14.7 מ״ג 103.0 מ״גברזל 1.3 מ״ג 9.4 מ״גאשלגן 256.7 מ״ג 1796.8 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 3.8 מ״גסגור
מתכון שכל אחד צריך לאמץ כי מכינים אותו “באפס מאמץ” מארבעה מרכיבים בלבד. כל מה שצריך לעשות הוא לערבב את המצרכים עם הרוטב, לסדר בתבנית ולאפות בתנור. התוצאה כל כך מדהימה שהיא תהפוך למנה קבועה בתפריט הביתי שלכם!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 227 | כמות מנות 7 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
10 פילה סטייק פרגית
-
1 קופסה קרם קוקוס
-
3/4 כוס רוטב צ’ילי מתוק
-
1 1/2 חבילות תפוחי אדמה קטניםתפוחי אדמה זעירים למיקרוגל
-
1 בצל סגול גדולחתוך ל-8 חלקים
קישוט
-
1 גבעול בצל ירוקקצוץ, לפיזור לפני ההגשה
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
- יוצקים לקערה צ’ילי מתוק וקרם קוקוס ומוסיפים את הפרגיות. מערבבים יחד היטב.
- מעבירים את כל התערובת לתבנית ומסדרים את הפרגיות בשכבה אחת, כאשר הצד החלק כלפי מעלה.
- מכניסים את תפוחי האדמה הקטנים למיקרוגל, ומפעילים במשך כ-10 דקות או על פי הוראות היצרן. מקררים מעט.
- מסדרים את תפוחי האדמה השלמים בין הפרגיות ומוסיפים את הבצל הסגול.
- אופים בתנור במשך כ-45 דקות, או עד שהרוטב מצטמצם ומסמיך, הפרגיות ותפוחי האדמה מקבלים גוון זהוב ושחום.
- מעבירים לכלי הגשה ויוצקים מהרוטב שבתבנית ומפזרים בצל ירוק מעל.
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
- יוצקים לקערה צ’ילי מתוק וקרם קוקוס ומוסיפים את הפרגיות. מערבבים יחד היטב.
- מעבירים את כל התערובת לתבנית ומסדרים את הפרגיות בשכבה אחת, כאשר הצד החלק כלפי מעלה.
- מכניסים את תפוחי האדמה הקטנים למיקרוגל, ומפעילים במשך כ-10 דקות או על פי הוראות היצרן. מקררים מעט.
- מסדרים את תפוחי האדמה השלמים בין הפרגיות ומוסיפים את הבצל הסגול.
- אופים בתנור במשך כ-45 דקות, או עד שהרוטב מצטמצם ומסמיך, הפרגיות ותפוחי האדמה מקבלים גוון זהוב ושחום.
- מעבירים לכלי הגשה ויוצקים מהרוטב שבתבנית ומפזרים בצל ירוק מעל.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (9)
ניתן להשתמש בתפוחי אדמה קטנים רגילים?
היי אלינו! בהחלט, פשוט חתכי אותם לגודל ביס. בהצלחה!