-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 821.4 קק״ל 3285.6 קק״לפחמימות 42.3 גרם 169.1 גרםשומן 57.0 גרם 228.1 גרםנתרן 1595.2 מ״ג 6380.9 מ״גחלבון 35.3 גרם 141.2 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 8.9 גרםשומן רווי 40.5 גרם 162.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 33.7 מ״ג 134.6 מ״גברזל 4.2 מ״ג 16.7 מ״גאשלגן 762.6 מ״ג 3050.6 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 5.7 מ״גסגור
-
מרכיבים18
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות821
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 821.4 קק״ל 3285.6 קק״לפחמימות 42.3 גרם 169.1 גרםשומן 57.0 גרם 228.1 גרםנתרן 1595.2 מ״ג 6380.9 מ״גחלבון 35.3 גרם 141.2 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 8.9 גרםשומן רווי 40.5 גרם 162.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 33.7 מ״ג 134.6 מ״גברזל 4.2 מ״ג 16.7 מ״גאשלגן 762.6 מ״ג 3050.6 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 5.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 18 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 821 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
מחית קארי
-
3 בצלי שאלוט קטנים
-
1 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
2 שיני שום
-
2 גבעולי למון גראס
-
1/2 צרור כוסברה
-
1 פלפל צ’ילי ירוק קטן
תבשיל
-
3 כפות שמן קנולה
-
500 גרם סטייק פרגית
-
800מ"ל או 2 קופסאות שימורים קרם קוקוס
-
1 אננס קטן
-
3 כפות סוכר חום
-
3 עלי קפיר ליים מיובש
-
1/4 כוס מיץ ליים
-
3 כפות רוטב דגים
-
1 צרור כוסברהרק העלים
-
3 גבעולי נענערק העלים
אופן הכנה
- שמים את כל חומרי מחית הקארי במעבד מזון ומעבדים למחית פירורית.
- מקלפים את האננס וחותכים לקוביות בגודל 2 ס”מ.
- בסיר רחב מחממים שמן קנולה. כשהוא חם, מטגנים בו את מחית הקארי כדקה.
- מוסיפים קרם קוקוס, סוכר וקפיר ליים ומביאים לרתיחה.
- חותכים את הפרגיות לקוביות בגודל 3 ס”מ. מוסיפים לסיר.
- מוסיפים לסיר רוטב דגים, מיץ ליים וקוביות אננס ומבשלים כ-10 דקות.
- קוצצים את הבוטנים, הכוסברה והנענע ומוסיפים 3/4 מהכמות לסיר.
- יוצקים את התבשיל לקערות הגשה, מקשטים עם ה-1/4 הנותר של הבוטנים, הכוסברה והנענע ומגישים בליווי אורז לבן.
אופן הכנה
- שמים את כל חומרי מחית הקארי במעבד מזון ומעבדים למחית פירורית.
- מקלפים את האננס וחותכים לקוביות בגודל 2 ס”מ.
- בסיר רחב מחממים שמן קנולה. כשהוא חם, מטגנים בו את מחית הקארי כדקה.
- מוסיפים קרם קוקוס, סוכר וקפיר ליים ומביאים לרתיחה.
- חותכים את הפרגיות לקוביות בגודל 3 ס”מ. מוסיפים לסיר.
- מוסיפים לסיר רוטב דגים, מיץ ליים וקוביות אננס ומבשלים כ-10 דקות.
- קוצצים את הבוטנים, הכוסברה והנענע ומוסיפים 3/4 מהכמות לסיר.
- יוצקים את התבשיל לקערות הגשה, מקשטים עם ה-1/4 הנותר של הבוטנים, הכוסברה והנענע ומגישים בליווי אורז לבן.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובה (1)
מושלם!!!