סנו רקע

פרוזן יוגורט ביתי כמו בגלידריות עם פטנט יחודי של קובי אדרי

פרוזן יוגורט ביתי בדיוק כמו בגלידריות של פעם! כפית אחת ממנו ואתם חוזרים לגיל 8 בקניון עם החברים או החברות - הקינוח עם היוגורט והתוספות שכולם אוהבים
פרוזן יוגורט ביתי בדיוק כמו בגלידריות של פעם! כפית אחת ממנו ואתם חוזרים לגיל 8 בקניון עם החברים או החברות - הקינוח עם היוגורט והתוספות שכולם אוהבים
  • קובי אדרי
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 4 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    343
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 343.0 קק״ל 2058.0 קק״ל
    פחמימות 29.1 גרם 174.5 גרם
    שומן 19.6 גרם 117.6 גרם
    נתרן 36.3 מ״ג 217.8 מ״ג
    חלבון 3.4 גרם 20.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 11.6 גרם
    שומן רווי 14.2 גרם 85.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 11.9 מ״ג 71.4 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.5 מ״ג
    אשלגן 230.7 מ״ג 1384.2 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 4 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    343
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 343.0 קק״ל 2058.0 קק״ל
    פחמימות 29.1 גרם 174.5 גרם
    שומן 19.6 גרם 117.6 גרם
    נתרן 36.3 מ״ג 217.8 מ״ג
    חלבון 3.4 גרם 20.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 11.6 גרם
    שומן רווי 14.2 גרם 85.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 11.9 מ״ג 71.4 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.5 מ״ג
    אשלגן 230.7 מ״ג 1384.2 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    סגור

מצאתי לכם דרך מגניבה להכין פרוזן יוגורט ביתי עם כל התוספות שאוהבים. כל מה שאתם צריכים זה שקיות זיפר עם סליידר שבהן מקפיאים את היוגורט והתוספות ומתי שתופס אתכם חשק אתם פשוט מוציאים וטוחנים בבלנדר לפי ההוראות שאני נותן לכם.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
גלידות וארטיקים
קובי אדרי
X

3 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מערבבים את היוגורט עם השמנת המתוקה ומעבירים ל2 שקיות זיפר להקפאה של 4 שעות.
  2. את התוספות רצוי גם לשים בשקיות זיפר ובהקפאה (כך יהיו לכם תוספות מוכנות בהקפאה למתי שתרצו).
  3. ברגע שרוצים להכין את הפרוזן יוגורט מוציאים מהקפאה את התוספות.
  4. בבלנדר שמים חצי מכמות התוספות - 2 מקופלות לבן, 2 מקופלת חום, 2 קוביות חלווה, 5 תותים קפואים, בננה אחת קפואה, 2 עוגיות אוראו ו2 תמרים.
  5. טוחנים היטב את התוספות בפולסים בבלנדר. ברגע שטוחנים גס מוסיפים שקית אחת של יוגורט קפוא ששוברים לקוביות. טוחנים בפולסים ואם צריך פותחים את מכסה הבלנדר ודוחסים טיפה את כל המרכיבים למטה.
  6. ברגע שהכל טחון אין צורך להמשיך לטחון עוד, צריך לקבל מרקם גרגירי, לוקחים כף ומאחדים את התערובת מעט בעצמכם.
  7. מגישים את הפרוזן יוגורט. במידת הצורך מכניסים ל-5 דקות הקפאה לקבלת פרוזן יוגורט מושלם. בתאבון וקיץ נעים.
פרוזן יוגורט ביתי עם פטנט יחודי2
פרוזן יוגורט ביתי עם פטנט יחודי. צילום: קובי אדרי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות