פריכים וטעימים: נאגטס ותפוחי אדמה בתנור
נאגטס ותפוחי אדמה אפויים בסגנון אסייתי - עטופים בפנקו, מטוגנים וקריספיים, הילדים יעופו עליהם ויבקשו שתכינו להם אותם שוב!
נאגטס ותפוחי אדמה אפויים בסגנון אסייתי - עטופים בפנקו, מטוגנים וקריספיים, הילדים יעופו עליהם ויבקשו שתכינו להם אותם שוב!
- בתיה שורק
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5746.6 קק״ל 11493.1 קק״לפחמימות 144.9 גרם 289.7 גרםשומן 538.6 גרם 1077.1 גרםנתרן 5659.7 מ״ג 11319.4 מ״גחלבון 89.3 גרם 178.5 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 4.7 גרםשומן רווי 41.8 גרם 83.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 36.5 מ״ג 73.0 מ״גברזל 2.4 מ״ג 4.9 מ״גאשלגן 0.3 מ״ג 0.6 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 15 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות5747
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5746.6 קק״ל 11493.1 קק״לפחמימות 144.9 גרם 289.7 גרםשומן 538.6 גרם 1077.1 גרםנתרן 5659.7 מ״ג 11319.4 מ״גחלבון 89.3 גרם 178.5 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 4.7 גרםשומן רווי 41.8 גרם 83.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 36.5 מ״ג 73.0 מ״גברזל 2.4 מ״ג 4.9 מ״גאשלגן 0.3 מ״ג 0.6 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 5747 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
נאגטס
-
1/2 ק"ג חזה עוף שלםחתוך לקוביות
-
1/4 שקית קמח טמפורהמזרח מערב
-
3/4 כוס מים קרים
-
1 שקית פירורי פנקומזרח מערב
-
1 כפית מלח דק
-
1 כף פפריקה מתוקה
-
1 כף תערובת תיבול טוסקנה
-
1 כפית שום גבישי
-
1 ליטר שמן קנולה
תפוחי אדמה
-
8 תפוחי אדמה בינונייםחתוכים לרבעים לאורך
-
1/4 כוס שמן זית
-
1 כף מלח גסלפיזור על התפוחי אדמה
-
1 כף פפריקה מתוקה
-
1 קורט שבבי צ’ילי יבש
אופן הכנה
- מכינים את הנאגטס: מוסיפים לקערה אבקת טמפורה ומוסיפים בהדרגה מים קרים, כל פעם קצת עד לקבלת בלילה דלילה וחלקה.
- בקערה נפרדת ורחבה מאוד, מוסיפים את הפנקו ואת כל התבלינים ומערבבים.
- טובלים את החזה עוף בפנקו, מנערים מעט מהבלילה, מעבירים לקערת הפנקו, ומהדקים כך שיצפה את החזה עוף מכל צדדיו.
- מטגנים בשמן עמוק להזהבה, שימו לב, החתיכות קטנות והן מטגנות מהר.
- מכינים את התפודים: מחממים תנור על מצב טורבו לטמפרטורה של 190 מעלות.
- במגש עם נייר אפייה, מפזרים תפוחי אדמה, יוצקים שמן זית, ואת כל התבלינים, מערבבים ומעסים עם הידיים.
- אופים בתנור כ-25 דקות או עד שהתפוחי אדמה זהובים וקריספים.
אופן הכנה
- מכינים את הנאגטס: מוסיפים לקערה אבקת טמפורה ומוסיפים בהדרגה מים קרים, כל פעם קצת עד לקבלת בלילה דלילה וחלקה.
- בקערה נפרדת ורחבה מאוד, מוסיפים את הפנקו ואת כל התבלינים ומערבבים.
- טובלים את החזה עוף בפנקו, מנערים מעט מהבלילה, מעבירים לקערת הפנקו, ומהדקים כך שיצפה את החזה עוף מכל צדדיו.
- מטגנים בשמן עמוק להזהבה, שימו לב, החתיכות קטנות והן מטגנות מהר.
- מכינים את התפודים: מחממים תנור על מצב טורבו לטמפרטורה של 190 מעלות.
- במגש עם נייר אפייה, מפזרים תפוחי אדמה, יוצקים שמן זית, ואת כל התבלינים, מערבבים ומעסים עם הידיים.
- אופים בתנור כ-25 דקות או עד שהתפוחי אדמה זהובים וקריספים.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן