פריכים וטעימים: נאגטס ותפוחי אדמה בתנור

נאגטס ותפוחי אדמה אפויים בסגנון אסייתי - עטופים בפנקו, מטוגנים וקריספיים, הילדים יעופו עליהם ויבקשו שתכינו להם אותם שוב!
נאגטס ותפוחי אדמה אפויים בסגנון אסייתי - עטופים בפנקו, מטוגנים וקריספיים, הילדים יעופו עליהם ויבקשו שתכינו להם אותם שוב!
  • בתיה שורק
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    5747
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5746.6 קק״ל 11493.1 קק״ל
    פחמימות 144.9 גרם 289.7 גרם
    שומן 538.6 גרם 1077.1 גרם
    נתרן 5659.7 מ״ג 11319.4 מ״ג
    חלבון 89.3 גרם 178.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 4.7 גרם
    שומן רווי 41.8 גרם 83.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 36.5 מ״ג 73.0 מ״ג
    ברזל 2.4 מ״ג 4.9 מ״ג
    אשלגן 0.3 מ״ג 0.6 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    5747
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5746.6 קק״ל 11493.1 קק״ל
    פחמימות 144.9 גרם 289.7 גרם
    שומן 538.6 גרם 1077.1 גרם
    נתרן 5659.7 מ״ג 11319.4 מ״ג
    חלבון 89.3 גרם 178.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 4.7 גרם
    שומן רווי 41.8 גרם 83.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 36.5 מ״ג 73.0 מ״ג
    ברזל 2.4 מ״ג 4.9 מ״ג
    אשלגן 0.3 מ״ג 0.6 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
בתיה שורק
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

נאגטס

תפוחי אדמה


אופן הכנה

  1. מכינים את הנאגטס: מוסיפים לקערה אבקת טמפורה ומוסיפים בהדרגה מים קרים, כל פעם קצת עד לקבלת בלילה דלילה וחלקה.
  2. בקערה נפרדת ורחבה מאוד, מוסיפים את הפנקו ואת כל התבלינים ומערבבים.
  3. טובלים את החזה עוף בפנקו, מנערים מעט מהבלילה, מעבירים לקערת הפנקו, ומהדקים כך שיצפה את החזה עוף מכל צדדיו.
  4. מטגנים בשמן עמוק להזהבה, שימו לב, החתיכות קטנות והן מטגנות מהר.
  5. מכינים את התפודים: מחממים תנור על מצב טורבו לטמפרטורה של 190 מעלות.
  6. במגש עם נייר אפייה, מפזרים תפוחי אדמה, יוצקים שמן זית, ואת כל התבלינים, מערבבים ומעסים עם הידיים.
  7. אופים בתנור כ-25 דקות או עד שהתפוחי אדמה זהובים וקריספים.

    נאגטס עוף עם תפוחי אדמה קראנצ'יים
    נאגטס עוף עם תפוחי אדמה קראנצ’יים. צילום: בתיה שורק


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
נאגטס עוף עם תפוחי אדמה קראנצ'יים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות