-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 529.5 קק״ל 2117.8 קק״לפחמימות 43.1 גרם 172.4 גרםשומן 24.1 גרם 96.5 גרםנתרן 1852.4 מ״ג 7409.5 מ״גחלבון 33.9 גרם 135.6 גרםסיבים תזונתיים 6.3 גרם 25.1 גרםשומן רווי 5.6 גרם 22.4 גרםכולסטרול 242.2 מ״ג 968.7 מ״גסידן 172.7 מ״ג 690.9 מ״גברזל 0.9 מ״ג 3.8 מ״גאשלגן 215.0 מ״ג 859.9 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 3.5 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות530
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 529.5 קק״ל 2117.8 קק״לפחמימות 43.1 גרם 172.4 גרםשומן 24.1 גרם 96.5 גרםנתרן 1852.4 מ״ג 7409.5 מ״גחלבון 33.9 גרם 135.6 גרםסיבים תזונתיים 6.3 גרם 25.1 גרםשומן רווי 5.6 גרם 22.4 גרםכולסטרול 242.2 מ״ג 968.7 מ״גסידן 172.7 מ״ג 690.9 מ״גברזל 0.9 מ״ג 3.8 מ״גאשלגן 215.0 מ״ג 859.9 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 3.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 530 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
550גרם או 1 קופסה גרגירי תירס
-
250גרם או 1 גביע קוטג’
-
250גרם או 1 גביע גבינה לבנה 5%
-
3 ביצים L
-
150 גרם גבינה צהובה 28%
-
3 כפות קמח לבן
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את התבנית.
- מסננים את התירס. מגררים את הגבינה בפומפייה או מגרדת מגניבה כזאת.
- מניחים את כל רכיבי המתכון בקערה גדולה ומערבבים היטב עד שמתקבלת בלילה אחידה ללא גושים. טועמים ומתקנים את התיבול.
- מעבירים את הבלילה לתוך תבנית האפייה, מיישרים ואופים כ-40 דקות, או עד להזהבה.
- חותכים ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את התבנית.
- מסננים את התירס. מגררים את הגבינה בפומפייה או מגרדת מגניבה כזאת.
- מניחים את כל רכיבי המתכון בקערה גדולה ומערבבים היטב עד שמתקבלת בלילה אחידה ללא גושים. טועמים ומתקנים את התיבול.
- מעבירים את הבלילה לתוך תבנית האפייה, מיישרים ואופים כ-40 דקות, או עד להזהבה.
- חותכים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
פשטידה מצויינת ❤️??
טעים טעים טעים!
באותו מתכון החלפתי את הקוטג’ לכמות זהה של שמנת -לבישול,
יוצר מעוד בטעם עם שמנת לבישול במקום הקוטג’.