הילדים יתאהבו – פשטידת תירס ב-10 דקות

רוצים לתקתק ארוחת ערב בקלי קלות? מכינים פשטידת תירס מנצחת, מהירה, קלה ופשוטה להכנה שילדים ומבוגרים ממש אוהבים
רוצים לתקתק ארוחת ערב בקלי קלות? מכינים פשטידת תירס מנצחת, מהירה, קלה ופשוטה להכנה שילדים ומבוגרים ממש אוהבים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
10 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    530
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 529.5 קק״ל 2117.8 קק״ל
    פחמימות 43.1 גרם 172.4 גרם
    שומן 24.1 גרם 96.5 גרם
    נתרן 1852.4 מ״ג 7409.5 מ״ג
    חלבון 33.9 גרם 135.6 גרם
    סיבים תזונתיים 6.3 גרם 25.1 גרם
    שומן רווי 5.6 גרם 22.4 גרם
    כולסטרול 242.2 מ״ג 968.7 מ״ג
    סידן 172.7 מ״ג 690.9 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 3.8 מ״ג
    אשלגן 215.0 מ״ג 859.9 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 3.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    530
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 529.5 קק״ל 2117.8 קק״ל
    פחמימות 43.1 גרם 172.4 גרם
    שומן 24.1 גרם 96.5 גרם
    נתרן 1852.4 מ״ג 7409.5 מ״ג
    חלבון 33.9 גרם 135.6 גרם
    סיבים תזונתיים 6.3 גרם 25.1 גרם
    שומן רווי 5.6 גרם 22.4 גרם
    כולסטרול 242.2 מ״ג 968.7 מ״ג
    סידן 172.7 מ״ג 690.9 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 3.8 מ״ג
    אשלגן 215.0 מ״ג 859.9 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 3.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פשטידות
מערכת Foody
X

10 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את התבנית.
  2. מסננים את התירס. מגררים את הגבינה בפומפייה או מגרדת מגניבה כזאת.
  3. מניחים את כל רכיבי המתכון בקערה גדולה ומערבבים היטב עד שמתקבלת בלילה אחידה ללא גושים. טועמים ומתקנים את התיבול.
  4. מעבירים את הבלילה לתוך תבנית האפייה, מיישרים ואופים כ-40 דקות, או עד להזהבה.
  5. חותכים ומגישים.

 


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הילדים יתאהבו – פשטידת תירס ב-10 דקות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

      Avatar
      שרון גת

      באותו מתכון החלפתי את הקוטג’ לכמות זהה של שמנת -לבישול,

      Avatar
      שרון גת

      יוצר מעוד בטעם עם שמנת לבישול במקום הקוטג’.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות