פשטידת תירס ב-10 דקות

רוצים לתקתק ארוחת ערב בקלי קלות? מכינים פשטידת תירס מנצחת, מהירה, קלה ופשוטה להכנה שילדים ומבוגרים ממש אוהבים
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את התבנית.
  2. מסננים את התירס. מגררים את הגבינה בפומפייה.
  3. מניחים את כל רכיבי המתכון בקערה גדולה ומערבבים היטב עד שמתקבלת בלילה אחידה ללא גושים. טועמים ומתקנים את התיבול.
  4. מעבירים את הבלילה לתוך תבנית האפייה, מיישרים ואופים כ-40 דקות, או עד להזהבה.
  5. חותכים ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 503.4 קק״ל 2013.7 קק״ל
פחמימות 41.2 גרם 164.8 גרם
שומן 22.9 גרם 91.5 גרם
נתרן 1929.3 מ״ג 7717.4 מ״ג
חלבון 33.1 גרם 132.4 גרם
סיבים תזונתיים 3.7 גרם 14.7 גרם
שומן רווי 5.4 גרם 21.6 גרם
כולסטרול 211.0 מ״ג 843.9 מ״ג
סידן 170.3 מ״ג 681.3 מ״ג
ברזל 1.8 מ״ג 7.2 מ״ג
אשלגן 507.5 מ״ג 2030.0 מ״ג
אבץ 1.6 מ״ג 6.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody