פתיח מושלם לארוחת החג: קרפצ’יו דג של מסעדת “בסטה”

הבסטה היא מסעדת הכתר של שוק הכרמל אשר דוגלת בפרודוקטים האיכותיים והטריים ביותר. בפרק הזה נלמד להכין קרפצ'יו דג - מנת פתיחה אהובה בהשראת המתכון של מסעדת 'בסטה'
הבסטה היא מסעדת הכתר של שוק הכרמל אשר דוגלת בפרודוקטים האיכותיים והטריים ביותר. בפרק הזה נלמד להכין קרפצ'יו דג - מנת פתיחה אהובה בהשראת המתכון של מסעדת 'בסטה'
  • דניאל רגבי
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    450
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 450.1 קק״ל 450.1 קק״ל
    פחמימות 8.8 גרם 8.8 גרם
    שומן 22.4 גרם 22.4 גרם
    נתרן 1358.6 מ״ג 1358.6 מ״ג
    חלבון 52.3 גרם 52.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 2.6 גרם
    שומן רווי 3.1 גרם 3.1 גרם
    כולסטרול 122.6 מ״ג 122.6 מ״ג
    סידן 70.7 מ״ג 70.7 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 2.0 מ״ג
    אשלגן 1356.1 מ״ג 1356.1 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    450
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 450.1 קק״ל 450.1 קק״ל
    פחמימות 8.8 גרם 8.8 גרם
    שומן 22.4 גרם 22.4 גרם
    נתרן 1358.6 מ״ג 1358.6 מ״ג
    חלבון 52.3 גרם 52.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 2.6 גרם
    שומן רווי 3.1 גרם 3.1 גרם
    כולסטרול 122.6 מ״ג 122.6 מ״ג
    סידן 70.7 מ״ג 70.7 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 2.0 מ״ג
    אשלגן 1356.1 מ״ג 1356.1 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור

בכל פרק של ‘מנת הדגל’ דניאל רגבי מבקר באחת המסעדות הטובות בישראל, אוכל את מנת הדגל שלהן, ומנסה ללמד אתכם איך להכין את המנה במטבח הביתי. הפעם נבקר בבסטה, מסעדת שוק עם מנות משתנות בהתאם לסחורה בכל יום

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
דניאל רגבי
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. פורסים את הפילה בסכין חדה ומסדרים את הפרוסות בצלחת הגשה.
  2. חוצים לרבעים את העגבנייה ומפזרים (סוחטים) את הזרעים מעל פרוסות הדג.
  3. מזלפים הרבה שמן זית על הדג.
  4. מתבלים במלח פלפל ולימון.
  5. פורסים פלפל חריף ומקשטים. אפשר להוסיף עשבי תבלין לפי טעם.
    פורסים פלפל חריף ומקשטים. צילום: דניאל רגבי
    פורסים פלפל חריף ומקשטים. צילום: דניאל רגבי

    קרפצ'יו דג. צילום: דניאל רגבי
    קרפצ’יו דג. צילום: דניאל רגבי


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פתיח מושלם לארוחת החג: קרפצ’יו דג של מסעדת “בסטה”

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    דנית הימלבלוי

    סגרתם לי את הפיננ עם המנה הזו. תודה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות