רקע הנמל מעודכן

צ’יפס מתובל מושלם של יונית צוקרמן

מי לא אוהב צ'יפס מתובל חם וקריספי? יונית צוקרמן מגישה מתכון מנצח לפלחי צ'יפס עם תיבול עז טעם, שמתאימים כתוספת לארוחה או כנשנוש מפנק, פשוט וטעים
מי לא אוהב צ'יפס מתובל חם וקריספי? יונית צוקרמן מגישה מתכון מנצח לפלחי צ'יפס עם תיבול עז טעם, שמתאימים כתוספת לארוחה או כנשנוש מפנק, פשוט וטעים
  • יונית צוקרמן
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    355
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 355.3 קק״ל 1421.0 קק״ל
    פחמימות 80.5 גרם 321.8 גרם
    שומן 0.7 גרם 2.9 גרם
    נתרן 777.6 מ״ג 3110.3 מ״ג
    חלבון 8.9 גרם 35.5 גרם
    סיבים תזונתיים 11.9 גרם 47.6 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    אשלגן 2.1 מ״ג 8.2 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    355
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 355.3 קק״ל 1421.0 קק״ל
    פחמימות 80.5 גרם 321.8 גרם
    שומן 0.7 גרם 2.9 גרם
    נתרן 777.6 מ״ג 3110.3 מ״ג
    חלבון 8.9 גרם 35.5 גרם
    סיבים תזונתיים 11.9 גרם 47.6 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    אשלגן 2.1 מ״ג 8.2 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תפוחי אדמה
יונית צוקרמן
X

7 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. שוטפים היטב את תפוחי האדמה, לא מקלפים. חוצים את תפוחי האדמה לרוחב ואז לאורך, כך שמתקבלים ארבעה פלחים.
  2. משרים את תפוחי האדמה במים עם מלח למשך חצי שעה.
  3. מעבירים את תפוחי האדמה לסיר ושופכים עליהם מי ברז וכף מלח. מבשלים עשר דקות מרגע הרתיחה. אפשר לשפוך על תפוחי האדמה מים רותחים וכך לקצר את זמן הבישול.
  4. מסננים את הפלחים, סופגים את שאריות המים במגבת ומניחים להם להתייבש למשך חצי שעה.
  5. שמים בשקית פלסטיק את הקורנפלור, מכניסים את הפלחים ומנערים היטב.
  6. מעבירים את הפלחים למסננת ומנערים קלות כדי להיפטר מעודפי הקורנפלור.
  7. שמים נייר אפייה עגול במחבת, יוצקים שמן לטיגון עמוק ומחממים ל-170 מעלות, מטגנים עד הזהבה.
  8. מערבבים את כל התבלינים - מלח, פפריקה, גריל עוף, סוכר, פלפל שחור ופפריקה חריפה ומתבלים את הצ’יפס. מגישים עם רוטב לטעמכם.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
צ’יפס מתובל מושלם של יונית צוקרמן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    ליאור בר

    יצא טוב גם כאפוי? אם כן איזו טמפרטורה וכמה זמן אפיה?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, אפשר גם לאפות את הצ’יפס אבל אז אין צורך לצפות בקורנפלור. אפשר לדלג על השלב הזה, לשים את חתיכות תפוחי האדמה בקערה עם כל התבלינים ומעט שמן, לערבב היטב עד שהם מצופים לחלוטין בשמן ותבלינים, לחמם מראש תנור לחום של 220 מעלות בתוכנית טורבו ולאפות בתנור כ-20 דקות. לערבב קצת ולהמשיך באפייה עד הזהבה. בהצלחה!

    Avatar
    Deborah Duschkin-Kurganoff

    אפשר לטגן באוויר חם? כמה זמן?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר במכשיר המיועד לכך לפי הוראות בחוברת ההפעלה של המכשיר. בהצלחה!

    Avatar
    טלילה מוהר

    איזה תבלין גריל מומלץ?של איזו חברה?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, זה עניין של טעם אישי. אין המלצה לתבלין ספציפי. בהצלחה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות