בא לכם לנשנש? גם לנו! אז… צ’יפס מתובל עם רוזמרין ושום

לא עוד צ'יפס ספוג בשמן ומשעמם, תתכוננו לשדרוג שאתם הולכים להתמכר אליו: צ'יפס מתובל עם רוזמרין ושום. אחרי שמכינים פעם אחת, אי אפשר לחזור לאכול צ'יפס רגיל
לא עוד צ'יפס ספוג בשמן ומשעמם, תתכוננו לשדרוג שאתם הולכים להתמכר אליו: צ'יפס מתובל עם רוזמרין ושום. אחרי שמכינים פעם אחת, אי אפשר לחזור לאכול צ'יפס רגיל
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    265
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 264.9 קק״ל 529.9 קק״ל
    פחמימות 56.0 גרם 112.0 גרם
    שומן 0.1 גרם 0.3 גרם
    נתרן 1.9 מ״ג 3.8 מ״ג
    חלבון 6.5 גרם 13.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.1 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 1.6 מ״ג 3.2 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    אשלגן 3.3 מ״ג 6.7 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    265
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 264.9 קק״ל 529.9 קק״ל
    פחמימות 56.0 גרם 112.0 גרם
    שומן 0.1 גרם 0.3 גרם
    נתרן 1.9 מ״ג 3.8 מ״ג
    חלבון 6.5 גרם 13.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.1 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 1.6 מ״ג 3.2 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    אשלגן 3.3 מ״ג 6.7 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תפוחי אדמה
שי-לי ליפא
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

טיגון עמוק


אופן הכנה

  1. חותכים את תפוחי האדמה לגפרורים בעובי 1/2 ס”מ. פורסים את שיני השום לפרוסות דקות.
  2. מניחים את תפוחי האדמה בקערה עם מים קרים ומשהים כ-20 דקות או יותר. מסננים ומייבשים היטב בנייר סופג.
  3. מחממים סיר עם שמן קנולה לטיגון עמוק על אש נמוכה-בינונית (150 מעלות אם משתמשים בצ’יפסר).
  4. מכניסים את תפוחי האדמה לשמן ומטגנים כ-5 דקות, עד שתפוחי האדמה מתחילים לשנות את צבעם. מוציאים למסננת.
  5. מגבירים את האש ומחממים את השמן לחום גבוה (190 מעלות בצ’יפסר). מוסיפים שום, רוזמרין ואת הצ’יפס המטוגן חלקית ומטגנים עוד 5-4 דקות, עד שהצ’יפס זהוב.
  6. מוציאים לקערה מרופדת בנייר סופג. מתבלים במלח גס ומערבבים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בא לכם לנשנש? גם לנו! אז… צ’יפס מתובל עם רוזמרין ושום

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות