קוקילידה תוצרת בית – קרין גורן, את בעצמך קוקילידה!
תמיד רציתם לנסות להכין קוקילידה תוצרת בית? זה באמת פשוט: מכינים עוגיות שוקולד חמאתיות רכות ומרכיבים סנדוויץ' מתוק עם גלידה מוכנה בכל טעם שאוהבים
תמיד רציתם לנסות להכין קוקילידה תוצרת בית? זה באמת פשוט: מכינים עוגיות שוקולד חמאתיות רכות ומרכיבים סנדוויץ' מתוק עם גלידה מוכנה בכל טעם שאוהבים
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 191.9 קק״ל 3838.8 קק״לפחמימות 27.5 גרם 549.9 גרםשומן 8.9 גרם 177.4 גרםנתרן 47.7 מ״ג 954.2 מ״גחלבון 2.5 גרם 49.7 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 23.5 גרםשומן רווי 5.4 גרם 108.0 גרםכולסטרול 22.2 מ״ג 444.4 מ״גסידן 20.9 מ״ג 418.4 מ״גברזל 0.5 מ״ג 10.6 מ״גאשלגן 74.1 מ״ג 1481.1 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 6.6 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות192
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 191.9 קק״ל 3838.8 קק״לפחמימות 27.5 גרם 549.9 גרםשומן 8.9 גרם 177.4 גרםנתרן 47.7 מ״ג 954.2 מ״גחלבון 2.5 גרם 49.7 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 23.5 גרםשומן רווי 5.4 גרם 108.0 גרםכולסטרול 22.2 מ״ג 444.4 מ״גסידן 20.9 מ״ג 418.4 מ״גברזל 0.5 מ״ג 10.6 מ״גאשלגן 74.1 מ״ג 1481.1 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 6.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 192 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגיות
הגשה
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מכינים את העוגיות: מעבדים חמאה וסוכר במהירות בינונית במיקסר עם וו גיטרה, עד לקבלת תערובת קרמית ואוורירית.
- מנפים יחד קמח, קקאו, אבקת סודה ומלח בקערה נפרדת.
- מנמיכים את מהירות המיקסר למינימום, ומוסיפים לסירוגין את החומרים היבשים והרוויון ב-3 פעמים (מתחילים ומסיימים בתערובת הקמח). מעבדים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
- מניחים כדורים מהתערובת בעזרת כף גלידה קפיצית באופן מרווח מאוד בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים 12-10 דקות, עד שהעוגיות תפוחות וסדוקות, וקיסם הננעץ במרכז יוצא כמעט יבש לגמרי (עם פירורים רכים). היזהרו מאפיית יתר - העוגיות אמורות להישאר רכות ועוגתיות. מצננים ומפרידים את העוגיות מנייר האפייה בעזרת מרית.
- מרכיבים ומגישים: מניחים במרכז עוגייה (על צידה השטוח) כף נדיבה של גלידה. מכסים בעוגייה נוספת ומהדקים קלות, עד שהגלידה משתטחת על כל פני העוגייה. מגישים מיד.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מכינים את העוגיות: מעבדים חמאה וסוכר במהירות בינונית במיקסר עם וו גיטרה, עד לקבלת תערובת קרמית ואוורירית.
- מנפים יחד קמח, קקאו, אבקת סודה ומלח בקערה נפרדת.
- מנמיכים את מהירות המיקסר למינימום, ומוסיפים לסירוגין את החומרים היבשים והרוויון ב-3 פעמים (מתחילים ומסיימים בתערובת הקמח). מעבדים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
- מניחים כדורים מהתערובת בעזרת כף גלידה קפיצית באופן מרווח מאוד בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים 12-10 דקות, עד שהעוגיות תפוחות וסדוקות, וקיסם הננעץ במרכז יוצא כמעט יבש לגמרי (עם פירורים רכים). היזהרו מאפיית יתר - העוגיות אמורות להישאר רכות ועוגתיות. מצננים ומפרידים את העוגיות מנייר האפייה בעזרת מרית.
- מרכיבים ומגישים: מניחים במרכז עוגייה (על צידה השטוח) כף נדיבה של גלידה. מכסים בעוגייה נוספת ומהדקים קלות, עד שהגלידה משתטחת על כל פני העוגייה. מגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (10)
ניתן לשמור במקפיא? תודה
בהחלט!
קרין את פשוט מושלמת!!! אני מאוהבת בך ובמתכונים שלך
גם אנחנו מאוהבים בתגובה שלך! 🙂