קטנות ושובבות: חיתוכיות עוגת גבינה ברולה מעלפות

כאלו יפהפיות שלא תדעו מאיזה כיוון לאכול אותן! חיתוכיות עוגת גבינה מעלפות מגבינת שמנת נפלאה בציפוי ברולה שכיף לפצח!
כאלו יפהפיות שלא תדעו מאיזה כיוון לאכול אותן! חיתוכיות עוגת גבינה מעלפות מגבינת שמנת נפלאה בציפוי ברולה שכיף לפצח!
  • עדי מרום
שמרו
כשר
12 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 13 שעות ו-10 דק׳
  • קלוריות
    4703
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4702.6 קק״ל 4702.6 קק״ל
    פחמימות 445.5 גרם 445.5 גרם
    שומן 289.7 גרם 289.7 גרם
    נתרן 1989.5 מ״ג 1989.5 מ״ג
    חלבון 86.1 גרם 86.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 170.1 גרם 170.1 גרם
    כולסטרול 1103.0 מ״ג 1103.0 מ״ג
    סידן 631.9 מ״ג 631.9 מ״ג
    ברזל 7.5 מ״ג 7.5 מ״ג
    אשלגן 5332.9 מ״ג 5332.9 מ״ג
    אבץ 7.6 מ״ג 7.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 13 שעות ו-10 דק׳
  • קלוריות
    4703
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4702.6 קק״ל 4702.6 קק״ל
    פחמימות 445.5 גרם 445.5 גרם
    שומן 289.7 גרם 289.7 גרם
    נתרן 1989.5 מ״ג 1989.5 מ״ג
    חלבון 86.1 גרם 86.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 170.1 גרם 170.1 גרם
    כולסטרול 1103.0 מ״ג 1103.0 מ״ג
    סידן 631.9 מ״ג 631.9 מ״ג
    ברזל 7.5 מ״ג 7.5 מ״ג
    אשלגן 5332.9 מ״ג 5332.9 מ״ג
    אבץ 7.6 מ״ג 7.6 מ״ג
    סגור

קבלו הברקה טעימה ומגניבה – שידוך בין עוגת גבינה לקרם ברולה. חיתוכיות עוגת גבינה אפויה על בסיס עוגיות פתיבר עם ציפוי מתפצפץ של סוכר מקורמל. זה מהמם, מיוחד ומאוד פשוט להכנה!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות גבינה
עדי מרום
X

12 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


תחתית

קראסט


אופן הכנה

  1. מכינים את התחתית: מחממים תנור ל-160 מעלות.
  2. טוחנים את הפתי בר במעבד מזון, מוסיפים את החמאה ומערבבים לקבלת פירורים לחים.
  3. משטחים את הפירורים בעזרת כף בתבנית מלבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 10 דקות להזהבה קלה. מוציאים את התבנית מהתנור ומנמיכים את החום ל-150 מעלות.
  4. מכינים את עוגת הגבינה: טורפים בקערה גדולה את גבינת השמנת ארל’ה , הגבינה הלבנה והשמנת החמוצה לאיחוד. מוסיפים את השמנת המתוקה והסוכר ומערבבים. מוסיפים את הביצים בהדרגה, זו אחר זו תוך כדי ערבוב. מוסיפים את הפודינג ומערבבים לבלילה חלקה.
  5. יוצקים את בלילת העוגה על שכבת הבסיס ומחזירים לתנור להמשך אפיה של 35-40 דקות. העוגה מוכנה כאשר היא רוטטת במרכז ויציבה בשוליים. מצננים ומעבירים לקירור ללילה שלם.
  6. מפזרים מעל את סוכר הדמררה ושורפים עם ברנר לשכבת קרמל ענברית.
חיתוכיות עוגת גבינה ברולה2
חיתוכיות עוגת גבינה ברולה. צילום: עדי מרום

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    קרן ארוך

    אם אין ברנר אפשר לפזר את הסוכר ולהכניס חזרה לתנור על חום גבוה? זה יתן אןתה תוצאה?

      Avatar
      מערכת Foody

      הי קרן, במקרה ואין לך ברנר, מניחים את התבניות האישיות על תבנית לתנור, ביניהן מפזרים קוביות קרח כדי שהקרם שלא יתחמם) ומעליהם – סוכר. אופים בחום גבוה במשך 1-2 דקות ולא יותר, במדף העליון של התנור, עד שהסוכר מתקרמל.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות