-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4702.6 קק״ל 4702.6 קק״לפחמימות 445.5 גרם 445.5 גרםשומן 289.7 גרם 289.7 גרםנתרן 1989.5 מ״ג 1989.5 מ״גחלבון 86.1 גרם 86.1 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 170.1 גרם 170.1 גרםכולסטרול 1103.0 מ״ג 1103.0 מ״גסידן 631.9 מ״ג 631.9 מ״גברזל 7.5 מ״ג 7.5 מ״גאשלגן 5332.9 מ״ג 5332.9 מ״גאבץ 7.6 מ״ג 7.6 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל 13 שעות ו-10 דק׳
-
קלוריות4703
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4702.6 קק״ל 4702.6 קק״לפחמימות 445.5 גרם 445.5 גרםשומן 289.7 גרם 289.7 גרםנתרן 1989.5 מ״ג 1989.5 מ״גחלבון 86.1 גרם 86.1 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 170.1 גרם 170.1 גרםכולסטרול 1103.0 מ״ג 1103.0 מ״גסידן 631.9 מ״ג 631.9 מ״גברזל 7.5 מ״ג 7.5 מ״גאשלגן 5332.9 מ״ג 5332.9 מ״גאבץ 7.6 מ״ג 7.6 מ״גסגור
קבלו הברקה טעימה ומגניבה – שידוך בין עוגת גבינה לקרם ברולה. חיתוכיות עוגת גבינה אפויה על בסיס עוגיות פתיבר עם ציפוי מתפצפץ של סוכר מקורמל. זה מהמם, מיוחד ומאוד פשוט להכנה!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 13 שעות ו-10 דק׳ | קלוריות 4703 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
תחתית
-
200 גרם פתי בר וניל
-
100 גרם חמאהמומסת
עוגת גבינה
-
400 גרם גבינת שמנת בטעם טבעי 24.5% ארלה
-
250 גרם גבינה לבנה 5%
-
200מ"ל או 1 גביע שמנת חמוצה 15%
-
60מ"ל או 1/4 כוס שמנת מתוקה להקצפה 32%
-
200 גרם סוכר לבן
-
3 ביצים M
-
45גרם או 3 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
קראסט
-
50 גרם סוכר חוםדמררה דק
אופן הכנה
- מכינים את התחתית: מחממים תנור ל-160 מעלות.
- טוחנים את הפתי בר במעבד מזון, מוסיפים את החמאה ומערבבים לקבלת פירורים לחים.
- משטחים את הפירורים בעזרת כף בתבנית מלבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 10 דקות להזהבה קלה. מוציאים את התבנית מהתנור ומנמיכים את החום ל-150 מעלות.
- מכינים את עוגת הגבינה: טורפים בקערה גדולה את גבינת השמנת ארל’ה , הגבינה הלבנה והשמנת החמוצה לאיחוד. מוסיפים את השמנת המתוקה והסוכר ומערבבים. מוסיפים את הביצים בהדרגה, זו אחר זו תוך כדי ערבוב. מוסיפים את הפודינג ומערבבים לבלילה חלקה.
- יוצקים את בלילת העוגה על שכבת הבסיס ומחזירים לתנור להמשך אפיה של 35-40 דקות. העוגה מוכנה כאשר היא רוטטת במרכז ויציבה בשוליים. מצננים ומעבירים לקירור ללילה שלם.
- מפזרים מעל את סוכר הדמררה ושורפים עם ברנר לשכבת קרמל ענברית.
אופן הכנה
- מכינים את התחתית: מחממים תנור ל-160 מעלות.
- טוחנים את הפתי בר במעבד מזון, מוסיפים את החמאה ומערבבים לקבלת פירורים לחים.
- משטחים את הפירורים בעזרת כף בתבנית מלבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 10 דקות להזהבה קלה. מוציאים את התבנית מהתנור ומנמיכים את החום ל-150 מעלות.
- מכינים את עוגת הגבינה: טורפים בקערה גדולה את גבינת השמנת ארל’ה , הגבינה הלבנה והשמנת החמוצה לאיחוד. מוסיפים את השמנת המתוקה והסוכר ומערבבים. מוסיפים את הביצים בהדרגה, זו אחר זו תוך כדי ערבוב. מוסיפים את הפודינג ומערבבים לבלילה חלקה.
- יוצקים את בלילת העוגה על שכבת הבסיס ומחזירים לתנור להמשך אפיה של 35-40 דקות. העוגה מוכנה כאשר היא רוטטת במרכז ויציבה בשוליים. מצננים ומעבירים לקירור ללילה שלם.
- מפזרים מעל את סוכר הדמררה ושורפים עם ברנר לשכבת קרמל ענברית.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (3)
אם אין ברנר אפשר לפזר את הסוכר ולהכניס חזרה לתנור על חום גבוה? זה יתן אןתה תוצאה?
הי קרן, במקרה ואין לך ברנר, מניחים את התבניות האישיות על תבנית לתנור, ביניהן מפזרים קוביות קרח כדי שהקרם שלא יתחמם) ומעליהם – סוכר. אופים בחום גבוה במשך 1-2 דקות ולא יותר, במדף העליון של התנור, עד שהסוכר מתקרמל.
יצא נהדר