קלאסיקה במיטבה: רולדת ריבה קלאסית
מושלם לקפה של הבוקר - רולדת מבצק פריך ונעים במילוי ממרח תמרים או ריבה, מעט קינמון ואגוזים שאוהבים. הבונוס הוא שהרודלה גם טבעונית ומתאימה לסיום מתוק של כל ארוחה
מושלם לקפה של הבוקר - רולדת מבצק פריך ונעים במילוי ממרח תמרים או ריבה, מעט קינמון ואגוזים שאוהבים. הבונוס הוא שהרודלה גם טבעונית ומתאימה לסיום מתוק של כל ארוחה
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 340.3 קק״ל 5444.9 קק״לפחמימות 48.8 גרם 780.9 גרםשומן 9.6 גרם 154.4 גרםנתרן 55.7 מ״ג 891.5 מ״גחלבון 4.9 גרם 78.1 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 33.6 גרםשומן רווי 3.0 גרם 48.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 45.8 מ״ג 732.8 מ״גברזל 0.8 מ״ג 13.0 מ״גאשלגן 136.9 מ״ג 2190.5 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 6.9 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות340
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 340.3 קק״ל 5444.9 קק״לפחמימות 48.8 גרם 780.9 גרםשומן 9.6 גרם 154.4 גרםנתרן 55.7 מ״ג 891.5 מ״גחלבון 4.9 גרם 78.1 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 33.6 גרםשומן רווי 3.0 גרם 48.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 45.8 מ״ג 732.8 מ״גברזל 0.8 מ״ג 13.0 מ״גאשלגן 136.9 מ״ג 2190.5 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 6.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 340 | כמות מנות 16 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
350 גרם קמח לבןשתיים וחצי כוסות
-
2 1/2 כפיות אבקת אפייה
-
100 גרם מחמאהקרה
-
200 גרם גבינת סויהבסגנון גבינה לבנה, 4/5 גביע
-
65 גרם אבקת סוכרשליש כוס
מלית
-
1 צנצנת ריבת תותאו כל ריבה שאוהבים, או ממרח תמרים
-
1/2 כפית קינמון טחוןאופציונלי
-
1 כוס פיסטוקים קלופים קלוייםקצוצים, או אגוזים או אגוזי פקאן קצוצים
הגשה
-
1 שקית אבקת סוכר
אופן הכנה
- שמים את כל מרכיבי הבצק במעבד מזון ומעבדים עד שנוצרים גושי בצק לחים. מעבירים למשטח העבודה, מאחדים לגוש אחד, מניילנים ומקררים כ-30 דקות.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מחלקים את הבצק ל-2 חלקים ומרדדים כל חלק על משטח עבודה מקומח למלבן בעובי 3-4 מ”מ.
- מורחים בממרח תמרים, מפזרים קינמון ופיסטוקים ומגלגלים לרולדות.
- מסדרים את הרולדות על גבי התבנית ואופים כ-35-40 דקות עד להזהבה יפה. מצננים.
- מפזרים אבקת סוכר, חותכים ומגישים.
אופן הכנה
- שמים את כל מרכיבי הבצק במעבד מזון ומעבדים עד שנוצרים גושי בצק לחים. מעבירים למשטח העבודה, מאחדים לגוש אחד, מניילנים ומקררים כ-30 דקות.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מחלקים את הבצק ל-2 חלקים ומרדדים כל חלק על משטח עבודה מקומח למלבן בעובי 3-4 מ”מ.
- מורחים בממרח תמרים, מפזרים קינמון ופיסטוקים ומגלגלים לרולדות.
- מסדרים את הרולדות על גבי התבנית ואופים כ-35-40 דקות עד להזהבה יפה. מצננים.
- מפזרים אבקת סוכר, חותכים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
שלום לכולם.במקום גבינת סויה מה ניתן לשים?תודה
היי נאור, ניתן להמיר לשמנת צמחית
מתאים לנס קפה שלי
נו עכשיו מרגרינת בלובנד נהייתה בריאה?