קלאסיקה במיטבה: רולדת ריבה קלאסית

מושלם לקפה של הבוקר - רולדת מבצק פריך ונעים במילוי ממרח תמרים או ריבה, מעט קינמון ואגוזים שאוהבים. הבונוס הוא שהרודלה גם טבעונית ומתאימה לסיום מתוק של כל ארוחה
מושלם לקפה של הבוקר - רולדת מבצק פריך ונעים במילוי ממרח תמרים או ריבה, מעט קינמון ואגוזים שאוהבים. הבונוס הוא שהרודלה גם טבעונית ומתאימה לסיום מתוק של כל ארוחה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    340
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 340.3 קק״ל 5444.9 קק״ל
    פחמימות 48.8 גרם 780.9 גרם
    שומן 9.6 גרם 154.4 גרם
    נתרן 55.7 מ״ג 891.5 מ״ג
    חלבון 4.9 גרם 78.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 33.6 גרם
    שומן רווי 3.0 גרם 48.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 45.8 מ״ג 732.8 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 13.0 מ״ג
    אשלגן 136.9 מ״ג 2190.5 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 6.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    340
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 340.3 קק״ל 5444.9 קק״ל
    פחמימות 48.8 גרם 780.9 גרם
    שומן 9.6 גרם 154.4 גרם
    נתרן 55.7 מ״ג 891.5 מ״ג
    חלבון 4.9 גרם 78.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 33.6 גרם
    שומן רווי 3.0 גרם 48.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 45.8 מ״ג 732.8 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 13.0 מ״ג
    אשלגן 136.9 מ״ג 2190.5 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 6.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגיות
מערכת Foody
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מלית

הגשה


אופן הכנה

  1. שמים את כל מרכיבי הבצק במעבד מזון ומעבדים עד שנוצרים גושי בצק לחים. מעבירים למשטח העבודה, מאחדים לגוש אחד, מניילנים ומקררים כ-30 דקות.
  2. מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  3. מחלקים את הבצק ל-2 חלקים ומרדדים כל חלק על משטח עבודה מקומח למלבן בעובי 3-4 מ”מ.
  4. מורחים בממרח תמרים, מפזרים קינמון ופיסטוקים ומגלגלים לרולדות.
  5. מסדרים את הרולדות על גבי התבנית ואופים כ-35-40 דקות עד להזהבה יפה. מצננים.
  6. מפזרים אבקת סוכר, חותכים ומגישים.

    מפזרים אבקת סוכר, חותכים ומגישים. צילום: שניר גואטה
    מפזרים אבקת סוכר, חותכים ומגישים. צילום: שניר גואטה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קלאסיקה במיטבה: רולדת ריבה קלאסית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    יצחק אלגזה

    שלום לכולם.במקום גבינת סויה מה ניתן לשים?תודה

      Avatar
      מערכת Foody

      היי נאור, ניתן להמיר לשמנת צמחית

    Avatar
    גדי

    נו עכשיו מרגרינת בלובנד נהייתה בריאה?

קטגוריות

אביזרים

טכניקות