קציצות אורז ועוף בסגנון אסייתי

מכירים את קיפודי האורז הפרסיים? קבלו את הגרסה האסייתית שלהם, עם מילוי של עוף, רוטב אסייתי כיפי ושיטת הכנה באידוי שהופכת אותן לקלי קלות
מכירים את קיפודי האורז הפרסיים? קבלו את הגרסה האסייתית שלהם, עם מילוי של עוף, רוטב אסייתי כיפי ושיטת הכנה באידוי שהופכת אותן לקלי קלות
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    281
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 280.6 קק״ל 1122.5 קק״ל
    פחמימות 15.0 גרם 59.8 גרם
    שומן 14.3 גרם 57.2 גרם
    נתרן 659.7 מ״ג 2638.8 מ״ג
    חלבון 26.5 גרם 106.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 4.2 גרם
    שומן רווי 3.5 גרם 13.9 גרם
    כולסטרול 181.4 מ״ג 725.4 מ״ג
    סידן 35.0 מ״ג 140.1 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 7.2 מ״ג
    אשלגן 853.3 מ״ג 3413.3 מ״ג
    אבץ 2.2 מ״ג 8.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    281
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 280.6 קק״ל 1122.5 קק״ל
    פחמימות 15.0 גרם 59.8 גרם
    שומן 14.3 גרם 57.2 גרם
    נתרן 659.7 מ״ג 2638.8 מ״ג
    חלבון 26.5 גרם 106.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 4.2 גרם
    שומן רווי 3.5 גרם 13.9 גרם
    כולסטרול 181.4 מ״ג 725.4 מ״ג
    סידן 35.0 מ״ג 140.1 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 7.2 מ״ג
    אשלגן 853.3 מ״ג 3413.3 מ״ג
    אבץ 2.2 מ״ג 8.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קציצות
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. שוטפים בהרבה מים קרים למשך שעה לפחות. 
  2. קוצצים את התפוח, הבצל, הכוסברה, השום והג’ינג’ר דק. מערבבים את כל חומרי הקציצות לתערובת אחידה. אפשר לכתוש את השום באמצעות כותש השום המושלם הזה.
  3. מרטיבים מעט את הידיים וצרים מהתערובת כדורים בגודל כדורי פינג- פונג. 
  4. מסננים את האורז מהמים ומפזרים אותו על צלחת שטוחה. 
  5. מגלגלים את כדורי הבשר באורז המסונן כך שהם יהיו מצופים לגמרי בגרגירי אורז.  
  6. שמים את הכדורים המצופים בסלסלת אידוי ומאדים אותם כ-20-15 דקות. 
  7. מכינים את הרוטב: קוצצים את הג’ינג’ר והכוסברה מערבבים את חומרי הרוטב ויוצקים על הכדורים. מגישים מיד.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קציצות אורז ועוף בסגנון אסייתי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות