קציצות בשר מטוגנות שחוטפים ישר מהסמארט ליד
משה שגב מכין ארוחת צהריים טעימה ומהירה - קציצות בשר מטוגנות, רכות ועסיסיות, שלא מספיקות להתקרר לפני שכל בני הבית חוטפים וזוללים
משה שגב מכין ארוחת צהריים טעימה ומהירה - קציצות בשר מטוגנות, רכות ועסיסיות, שלא מספיקות להתקרר לפני שכל בני הבית חוטפים וזוללים
- משה שגב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 495.2 קק״ל 12378.8 קק״לפחמימות 4.8 גרם 119.7 גרםשומן 48.1 גרם 1202.4 גרםנתרן 409.4 מ״ג 10235.4 מ״גחלבון 11.1 גרם 278.3 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 13.7 גרםשומן רווי 5.3 גרם 133.1 גרםכולסטרול 48.2 מ״ג 1205.4 מ״גסידן 19.0 מ״ג 475.1 מ״גברזל 1.5 מ״ג 37.5 מ״גאשלגן 197.7 מ״ג 4943.0 מ״גאבץ 2.7 מ״ג 66.8 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
קלוריות495
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 495.2 קק״ל 12378.8 קק״לפחמימות 4.8 גרם 119.7 גרםשומן 48.1 גרם 1202.4 גרםנתרן 409.4 מ״ג 10235.4 מ״גחלבון 11.1 גרם 278.3 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 13.7 גרםשומן רווי 5.3 גרם 133.1 גרםכולסטרול 48.2 מ״ג 1205.4 מ״גסידן 19.0 מ״ג 475.1 מ״גברזל 1.5 מ״ג 37.5 מ״גאשלגן 197.7 מ״ג 4943.0 מ״גאבץ 2.7 מ״ג 66.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 495 | כמות מנות 25 |
---|
מצרכים
מצרכים
קציצות
-
1 ק"ג בשר בקר טחון
-
1 צרור פטרוזיליה
-
2 בצלים סגולים בינוניים
-
2 תפוחי אדמה בינוניים
-
1 ביצה L
-
1 כף מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
טיגון
-
1 ליטר שמן קנולה
אופן הכנה
- מכינים את תפוחי האדמה: מערבבים את כל רכיבי תפוחי האדמה בקערה גדולה, מכניסים אותם לסיר מכשיר הסמארט ליד ומסדרים בתחתית כך שיהיו בשכבה אחידה. סוגרים את מכסה המכשיר ומפעילים אותו. מזיזים את הסליידר למצב סיר לחץ ומבשלים למשך 20 דקות במצב HIGH.
- מכינים את הקציצות: מערבבים בקערה את כל רכיבי הקציצות לעיסה אחידה ויוצרים קציצות בידיים, מניחים את הקציצות על הרשת דו כיוונית ומוסיפים את הרשת מעל תפוחי האדמה. מכוונים את הסליידר למצב טיגון באוויר חם/בישול, בוחרים באופציה טיגון באוויר חם ומבשלים כ-15 דקות.
- מכינים את ירקות הצלויים: מסדרים את הירקות בקומה העליונה של הרשת הדו כיוונית, מתבלים במלח ופלפל וצולים עם הקציצות.
אופן הכנה
- מכינים את תפוחי האדמה: מערבבים את כל רכיבי תפוחי האדמה בקערה גדולה, מכניסים אותם לסיר מכשיר הסמארט ליד ומסדרים בתחתית כך שיהיו בשכבה אחידה. סוגרים את מכסה המכשיר ומפעילים אותו. מזיזים את הסליידר למצב סיר לחץ ומבשלים למשך 20 דקות במצב HIGH.
- מכינים את הקציצות: מערבבים בקערה את כל רכיבי הקציצות לעיסה אחידה ויוצרים קציצות בידיים, מניחים את הקציצות על הרשת דו כיוונית ומוסיפים את הרשת מעל תפוחי האדמה. מכוונים את הסליידר למצב טיגון באוויר חם/בישול, בוחרים באופציה טיגון באוויר חם ומבשלים כ-15 דקות.
- מכינים את ירקות הצלויים: מסדרים את הירקות בקומה העליונה של הרשת הדו כיוונית, מתבלים במלח ופלפל וצולים עם הקציצות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
הי שגב, שאלה, האם אתה מבקש מהקצב שיטחן את הבשר פעמיים או פעם אחת? ובאיזה חלק אתה משתמש , הקצב שלי המליץ לי על צלעות.. אשמח לשמוע את דעתך
מומלץ לבקש מהקצב לטחון את הבשר פעמיים למרקם עדין יותר של הקציצות. בהצלחה.