רוטב קרמל מושלם למילוי סופגניות
אם נמאס לכם מסופגניות ממולאות בריבת תות ואתם לא אנשים של שוקולד, סידרנו לכם מילוי של רוטב קרמל ששומרים אותו בצנצנת סודית במקרר ומלקקים מדי פעם בלי שרואים
אם נמאס לכם מסופגניות ממולאות בריבת תות ואתם לא אנשים של שוקולד, סידרנו לכם מילוי של רוטב קרמל ששומרים אותו בצנצנת סודית במקרר ומלקקים מדי פעם בלי שרואים
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 536.7 קק״ל 2146.8 קק״לפחמימות 51.2 גרם 205.0 גרםשומן 37.6 גרם 150.5 גרםנתרן 197.6 מ״ג 790.4 מ״גחלבון 1.1 גרם 4.4 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 23.4 גרם 93.4 גרםכולסטרול 64.5 מ״ג 258.0 מ״גסידן 7.7 מ״ג 30.8 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.2 מ״גאשלגן 8.2 מ״ג 32.8 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות537
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 536.7 קק״ל 2146.8 קק״לפחמימות 51.2 גרם 205.0 גרםשומן 37.6 גרם 150.5 גרםנתרן 197.6 מ״ג 790.4 מ״גחלבון 1.1 גרם 4.4 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 23.4 גרם 93.4 גרםכולסטרול 64.5 מ״ג 258.0 מ״גסידן 7.7 מ״ג 30.8 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.2 מ״גאשלגן 8.2 מ״ג 32.8 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 4 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 537 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
200גרם או 1 כוס סוכר לבן
-
8 כפות חמאה
-
1 קורט מלח דק
-
140 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%(חצי מיכל ועוד כף)
אופן הכנה
- בסיר עמוק מחממים את הסוכר בשכבה אחידה ללא ערבוב עד שהופך לצבע זהוב בהיר (ומעט בועות קטנטנות).
- מוסיפים את החמאה והמלח ומערבבים.
- מוסיפים בזהירות את השמנת ומערבבים היטב לקרם אחיד (אם נוצרים מעט גבישים המשיכו בבישול ובערבוב והם ימסו).
- מורידים מהאש ומסננים.
אופן הכנה
- בסיר עמוק מחממים את הסוכר בשכבה אחידה ללא ערבוב עד שהופך לצבע זהוב בהיר (ומעט בועות קטנטנות).
- מוסיפים את החמאה והמלח ומערבבים.
- מוסיפים בזהירות את השמנת ומערבבים היטב לקרם אחיד (אם נוצרים מעט גבישים המשיכו בבישול ובערבוב והם ימסו).
- מורידים מהאש ומסננים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
חידשתם לי