-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 849.0 קק״ל 2547.0 קק״לפחמימות 79.9 גרם 239.7 גרםסוכר 18.6 גרם 55.7 גרםשומן 37.1 גרם 111.3 גרםנתרן 1479.1 מ״ג 4437.3 מ״גחלבון 50.6 גרם 151.8 גרםסיבים תזונתיים 6.3 גרם 18.8 גרםשומן רווי 9.9 גרם 29.8 גרםכולסטרול 151.7 מ״ג 455.0 מ״גסידן 166.8 מ״ג 500.3 מ״גברזל 7.2 מ״ג 21.7 מ״גאשלגן 1315.6 מ״ג 3946.9 מ״גאבץ 10.8 מ״ג 32.5 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 35 דק׳כולל שעה ו-15 דק׳
-
קלוריות849
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 849.0 קק״ל 2547.0 קק״לפחמימות 79.9 גרם 239.7 גרםסוכר 18.6 גרם 55.7 גרםשומן 37.1 גרם 111.3 גרםנתרן 1479.1 מ״ג 4437.3 מ״גחלבון 50.6 גרם 151.8 גרםסיבים תזונתיים 6.3 גרם 18.8 גרםשומן רווי 9.9 גרם 29.8 גרםכולסטרול 151.7 מ״ג 455.0 מ״גסידן 166.8 מ״ג 500.3 מ״גברזל 7.2 מ״ג 21.7 מ״גאשלגן 1315.6 מ״ג 3946.9 מ״גאבץ 10.8 מ״ג 32.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 35 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות 849 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
בשר
-
500 גרם בשר בקר טחון
-
4 גבעולי בצל ירוקפרוס לטבעות
-
1 כפית שורש ג’ינג’רקצוץ למקלות
-
2 גזרים בינונייםקלופים וחתוכים למקלות
-
2 פלפלי צ'ילי אדומים בינונייםפרוסים דק (לשמור מעט פרוסות להגשה)
-
1/4 צרור כוסברהקצוצה
-
2 שיני שוםקצוץ דק
-
2 כפות שמן חמניותאו שמן אחר
-
7 כפות רוטב סויה בסגנון סיני
-
8 כפות רוטב צ’ילי מתוק
-
1 כפית סוכר חום כההאו כף סילאן
הגשה
-
2 כוסות אורז לבן מבושל
-
1 ראש חסה אייסברגמפורקת לעלים
אופן הכנה
- מחממים שמן בסיר ומוסיפים את הבצל הירוק, השום, הצ׳ילי האדום והג׳ינג׳ר. מטגנים קלות ומוסיפים את הבשר הטחון.
- בעזרת כף עץ מפוררים את הבשר וברגע שהוא מאפיר מוסיפים את רוטב הסויה, רוטב הצ׳ילי המתוק, הסוכר, הגזר והכוסברה.
- מערבבים היטב ומכסים את הסיר. מבשלים כחצי שעה על להבה בינונית נמוכה.
- ברגע שהרוטב הצטמצם מרכיבים את המנה - מניחים על כל עלה 2 כפות אורז, מעל מניחים 2 כפות מהבשר ומקשטים בבצל ירוק וצ׳ילי אדום. מגלגלים ואוכלים. ניתן להגיש גם בקערה.
אופן הכנה
- מחממים שמן בסיר ומוסיפים את הבצל הירוק, השום, הצ׳ילי האדום והג׳ינג׳ר. מטגנים קלות ומוסיפים את הבשר הטחון.
- בעזרת כף עץ מפוררים את הבשר וברגע שהוא מאפיר מוסיפים את רוטב הסויה, רוטב הצ׳ילי המתוק, הסוכר, הגזר והכוסברה.
- מערבבים היטב ומכסים את הסיר. מבשלים כחצי שעה על להבה בינונית נמוכה.
- ברגע שהרוטב הצטמצם מרכיבים את המנה - מניחים על כל עלה 2 כפות אורז, מעל מניחים 2 כפות מהבשר ומקשטים בבצל ירוק וצ׳ילי אדום. מגלגלים ואוכלים. ניתן להגיש גם בקערה.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן