-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4855.9 קק״ל 4855.9 קק״לפחמימות 509.8 גרם 509.8 גרםשומן 316.1 גרם 316.1 גרםנתרן 93.4 מ״ג 93.4 מ״גחלבון 47.1 גרם 47.1 גרםסיבים תזונתיים 26.9 גרם 26.9 גרםשומן רווי 254.8 גרם 254.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 217.3 מ״ג 217.3 מ״גברזל 14.3 מ״ג 14.3 מ״גאשלגן 1383.4 מ״ג 1383.4 מ״גאבץ 10.1 מ״ג 10.1 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-10 דק׳
-
קלוריות4856
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4855.9 קק״ל 4855.9 קק״לפחמימות 509.8 גרם 509.8 גרםשומן 316.1 גרם 316.1 גרםנתרן 93.4 מ״ג 93.4 מ״גחלבון 47.1 גרם 47.1 גרםסיבים תזונתיים 26.9 גרם 26.9 גרםשומן רווי 254.8 גרם 254.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 217.3 מ״ג 217.3 מ״גברזל 14.3 מ״ג 14.3 מ״גאשלגן 1383.4 מ״ג 1383.4 מ״גאבץ 10.1 מ״ג 10.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-10 דק׳ | קלוריות 4856 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
מילוי
-
3/4 כוס שמן קוקוסאו חמאה טבעונית מומסת
-
2/3 כוס אבקת קקאו
-
1 כפית תמצית וניל
-
2/3 כוס סוכר לבן
בצק
-
2 כוסות קמח לבן
-
3 כפות סוכר חום
-
1/2 כפית אבקת אפייה
-
1/2 כוס מים
-
1/2 כוס שמן קוקוסמומס או חמאה טבעונית מומסת או שמן רגיל
תוספת
-
1/2 כוס נטיפי שוקולד צ’יפס
הגשה
-
4 כפות סירופ מייפל
-
1 חופן שומשום
אופן הכנה
- מכינים את המילוי: מערבבים בקערה את כל מרכיבי המילוי ומניחים במקרר ל5-10 דקות להתייצבות.
- מכינים את הבצק: מערבבים בקערה את כל מרכיבי הבצק, לשים במשך 5 דקות לבצק אחיד וגמיש ומרדדים למלבן (לא דק מידי).
- מורחים על הבצק את המילוי בנדיבות ומפזרים מעל שוקולד צ’יפס.
- חותכים את הבצק למשולשים ומגלגלים כל משולש לרוגלך קטן.
- מניחים את הרוגלך בערימה בתבנית 20*20 מרופדת בנייר אפייה, מושחים במייפל ומקשטים בשומשום.
- אופים בתנור על 180 מעלות במשך 20-25 דקות.
- מוציאים מהתנור, מושחים בעוד מייפל, מקררים מעט ומגישים. בתיאבון!
אופן הכנה
- מכינים את המילוי: מערבבים בקערה את כל מרכיבי המילוי ומניחים במקרר ל5-10 דקות להתייצבות.
- מכינים את הבצק: מערבבים בקערה את כל מרכיבי הבצק, לשים במשך 5 דקות לבצק אחיד וגמיש ומרדדים למלבן (לא דק מידי).
- מורחים על הבצק את המילוי בנדיבות ומפזרים מעל שוקולד צ’יפס.
- חותכים את הבצק למשולשים ומגלגלים כל משולש לרוגלך קטן.
- מניחים את הרוגלך בערימה בתבנית 20*20 מרופדת בנייר אפייה, מושחים במייפל ומקשטים בשומשום.
- אופים בתנור על 180 מעלות במשך 20-25 דקות.
- מוציאים מהתנור, מושחים בעוד מייפל, מקררים מעט ומגישים. בתיאבון!
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן