-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 81.0 קק״ל 4862.8 קק״לפחמימות 11.7 גרם 701.2 גרםשומן 3.0 גרם 179.7 גרםנתרן 43.7 מ״ג 2624.7 מ״גחלבון 1.3 גרם 78.1 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 17.0 גרםשומן רווי 0.3 גרם 18.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 1.7 מ״ג 99.4 מ״גברזל 0.1 מ״ג 6.8 מ״גאשלגן 10.9 מ״ג 651.0 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 5.5 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה ו-40 דק׳
-
קלוריות81
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 81.0 קק״ל 4862.8 קק״לפחמימות 11.7 גרם 701.2 גרםשומן 3.0 גרם 179.7 גרםנתרן 43.7 מ״ג 2624.7 מ״גחלבון 1.3 גרם 78.1 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 17.0 גרםשומן רווי 0.3 גרם 18.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 1.7 מ״ג 99.4 מ״גברזל 0.1 מ״ג 6.8 מ״גאשלגן 10.9 מ״ג 651.0 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 5.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה ו-40 דק׳ | קלוריות 81 | כמות מנות 60 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 כפית שמרים יבשים
-
1 1/4 כוסות מים
-
500 גרם קמח לבן
-
1 שקית סוכר וניל
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כוס שמן קנולה
-
200 גרם ממרח לוטוס
-
1 חבילה עוגיות לוטוס
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום גבוה, 220 מעלות.
- בקערת מיקסר עם וו לישה מערבלים את השמרים והמים. מוסיפים קמח, סוכר וניל, מלח ושמן ולשים במיקסר בהתחלה במהירות איטית של 2 ואז מעלים למהירות של 4 למשך כ-5 דקות עד לקבלת בצק חלק ודביק.
- מעבירים את הבצק לקערה משומנת מעט ונותנים לו לתפוח למשך שעה או עד להכפלת הנפח.
- לאחר התפיחה מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ומרדדים כל חלק למלבן דק מאוד.
- מורחים שכבה מכובדת של ממרח לוטוס, מפזרים מעל פירורי עוגיות ומגלגלים לרולדה.
- פורסים לפרוסות של 2.5 ס”מ ומעבירים לתבנית עם נייר אפייה. אופים במשך כ-7 דקות עד שהבצק מתחיל להשחים מעט.
- מגישים חם עם אבקת סוכר מעל.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום גבוה, 220 מעלות.
- בקערת מיקסר עם וו לישה מערבלים את השמרים והמים. מוסיפים קמח, סוכר וניל, מלח ושמן ולשים במיקסר בהתחלה במהירות איטית של 2 ואז מעלים למהירות של 4 למשך כ-5 דקות עד לקבלת בצק חלק ודביק.
- מעבירים את הבצק לקערה משומנת מעט ונותנים לו לתפוח למשך שעה או עד להכפלת הנפח.
- לאחר התפיחה מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ומרדדים כל חלק למלבן דק מאוד.
- מורחים שכבה מכובדת של ממרח לוטוס, מפזרים מעל פירורי עוגיות ומגלגלים לרולדה.
- פורסים לפרוסות של 2.5 ס”מ ומעבירים לתבנית עם נייר אפייה. אופים במשך כ-7 דקות עד שהבצק מתחיל להשחים מעט.
- מגישים חם עם אבקת סוכר מעל.
בשיתוף עם בוש
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן