רולדות בצק פריך ממולאות תמרים ואגוזים של אימא יפה
עוגיות שייחטפו בכל הזדמנות! רולדות נימוחות, מבצק פשוט ומהיר להכנה, במילוי ממרח תמרים, אגוזי מלך קצוצים וקראנצ'ים ואבקת סוכר מלמעלה. מומלץ בכל שעה ביום לצד קפה
עוגיות שייחטפו בכל הזדמנות! רולדות נימוחות, מבצק פשוט ומהיר להכנה, במילוי ממרח תמרים, אגוזי מלך קצוצים וקראנצ'ים ואבקת סוכר מלמעלה. מומלץ בכל שעה ביום לצד קפה
- רום מילשטיין
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 85.7 קק״ל 3426.4 קק״לפחמימות 14.2 גרם 570.0 גרםשומן 0.9 גרם 34.9 גרםנתרן 112.3 מ״ג 4490.0 מ״גחלבון 1.2 גרם 49.1 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 26.8 גרםשומן רווי 0.5 גרם 20.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 6.4 מ״ג 256.6 מ״גברזל 0.2 מ״ג 6.9 מ״גאשלגן 64.2 מ״ג 2569.1 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 3.8 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
קלוריות86
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 85.7 קק״ל 3426.4 קק״לפחמימות 14.2 גרם 570.0 גרםשומן 0.9 גרם 34.9 גרםנתרן 112.3 מ״ג 4490.0 מ״גחלבון 1.2 גרם 49.1 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 26.8 גרםשומן רווי 0.5 גרם 20.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 6.4 מ״ג 256.6 מ״גברזל 0.2 מ״ג 6.9 מ״גאשלגן 64.2 מ״ג 2569.1 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 3.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 86 | כמות מנות 40 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
1 חבילה מחמאהבטמפרטורת החדר
-
350 גרם קמח תופח
-
1 גביע שמנת חמוצה יטבתה 15%
מילוי
-
1 קופסה ממרח תמרים
-
1 חבילה אגוזי מלךקצוצים
קישוט
-
1 כוס אבקת סוכר
אופן הכנה
- מכינים את בצק: לשים ביד (אפשר גם במיקסר) את חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד.
- יוצרים מהבצק כדור, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-20 דק’.
- מוציאים את הבצק מהמקרר ומחלקים את הכדור ל-4 חלקים.
- מחממים תנור לחום של 190 מעלות.
- מרדדים כל חלק לעלה דק ככל הניתן ומורחים בנדיבות ממרח התמרים, מפזרים אגוזים קצוצים.
- מגלגלים את העלה לגליל ומעבירים לתבנית תנור גדולה מרופדת בנייר אפייה. ממשיכים כך עם יתר חלקי הבצק עד במתקבלים 4 גלילים.
- מכניסים לתנור שחומם מראש ואופים עד שהגלילים משחימים.
- מוציאים מהתנור ומצננים מעט, חותכים לפרוסות בעובי הרצוי ומפדרים באבקת סוכר.
אופן הכנה
- מכינים את בצק: לשים ביד (אפשר גם במיקסר) את חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד.
- יוצרים מהבצק כדור, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-20 דק’.
- מוציאים את הבצק מהמקרר ומחלקים את הכדור ל-4 חלקים.
- מחממים תנור לחום של 190 מעלות.
- מרדדים כל חלק לעלה דק ככל הניתן ומורחים בנדיבות ממרח התמרים, מפזרים אגוזים קצוצים.
- מגלגלים את העלה לגליל ומעבירים לתבנית תנור גדולה מרופדת בנייר אפייה. ממשיכים כך עם יתר חלקי הבצק עד במתקבלים 4 גלילים.
- מכניסים לתנור שחומם מראש ואופים עד שהגלילים משחימים.
- מוציאים מהתנור ומצננים מעט, חותכים לפרוסות בעובי הרצוי ומפדרים באבקת סוכר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (16)
האם מחמאה או מרגרינה זה חובה במתכון או שאפשר גם חמאה?
אפשר גם חמאה(:
איך אפשר להפוך את המתכון לפרווה?
מיץ תפוזים במקום שמנת
אפשרי מיץ תפוזים. בהצלחה (:
יצא פיצוץ , ממכר ממש ,אפשר לאחסן בצנצנת בחוץ או במקרר? תודה