רולדות בצק פריך ממולאות תמרים ואגוזים של אימא יפה

עוגיות שייחטפו בכל הזדמנות! רולדות נימוחות, מבצק פשוט ומהיר להכנה, במילוי ממרח תמרים, אגוזי מלך קצוצים וקראנצ'ים ואבקת סוכר מלמעלה. מומלץ בכל שעה ביום לצד קפה
עוגיות שייחטפו בכל הזדמנות! רולדות נימוחות, מבצק פשוט ומהיר להכנה, במילוי ממרח תמרים, אגוזי מלך קצוצים וקראנצ'ים ואבקת סוכר מלמעלה. מומלץ בכל שעה ביום לצד קפה
  • רום מילשטיין
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 2]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    86
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 85.7 קק״ל 3426.4 קק״ל
    פחמימות 14.2 גרם 570.0 גרם
    שומן 0.9 גרם 34.9 גרם
    נתרן 112.3 מ״ג 4490.0 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 49.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 26.8 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 20.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 6.4 מ״ג 256.6 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 6.9 מ״ג
    אשלגן 64.2 מ״ג 2569.1 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 3.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    86
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 85.7 קק״ל 3426.4 קק״ל
    פחמימות 14.2 גרם 570.0 גרם
    שומן 0.9 גרם 34.9 גרם
    נתרן 112.3 מ״ג 4490.0 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 49.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 26.8 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 20.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 6.4 מ״ג 256.6 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 6.9 מ״ג
    אשלגן 64.2 מ״ג 2569.1 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 3.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 2]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מילוי

קישוט


אופן הכנה

  1. מכינים את בצק: לשים ביד (אפשר גם במיקסר) את חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד.

    לשים את חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד. צילום: שניר גואטה
    לשים את חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד. צילום: שניר גואטה

  2. יוצרים מהבצק כדור, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-20 דק’.
  3. מוציאים את הבצק מהמקרר ומחלקים את הכדור ל-4 חלקים.
  4. מחממים תנור לחום של 190 מעלות.
  5. מרדדים כל חלק לעלה דק ככל הניתן ומורחים בנדיבות ממרח התמרים, מפזרים אגוזים קצוצים.
    מרדדים כל חלק לעלה דק ככל הניתן. צילום: שניר גואטה
    מרדדים כל חלק לעלה דק ככל הניתן. צילום: שניר גואטה

    מורחים בנדיבות ממרח תמרים ואגוזים קצוצים. צילום: שניר גואטה
    מורחים בנדיבות ממרח תמרים ואגוזים קצוצים. צילום: שניר גואטה

  6. מגלגלים את העלה לגליל ומעבירים לתבנית תנור גדולה מרופדת בנייר אפייה. ממשיכים כך עם יתר חלקי הבצק עד במתקבלים 4 גלילים.

    מגלגלים את העלה לגליל. צילום: שניר גואטה
    מגלגלים את העלה לגליל. צילום: שניר גואטה

  7. מכניסים לתנור שחומם מראש ואופים עד שהגלילים משחימים.
  8. מוציאים מהתנור ומצננים מעט, חותכים לפרוסות בעובי הרצוי ומפדרים באבקת סוכר.

    חותכים לפרוסות בעובי הרצוי ומפדרים באבקת סוכר. צילום: שניר גואטה
    חותכים לפרוסות בעובי הרצוי ומפדרים באבקת סוכר. צילום: שניר גואטה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
רולדות בצק פריך ממולאות תמרים ואגוזים של אימא יפה

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    jenny salomon

    יאאמי!

תגובות (16)

Avatar

    Avatar
    Liora Drori

    האם מחמאה או מרגרינה זה חובה במתכון או שאפשר גם חמאה?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר גם חמאה(:

    Avatar
    דורית

    איך אפשר להפוך את המתכון לפרווה?

      Avatar
      HAGIT HAHAGIGIT

      מיץ תפוזים במקום שמנת

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשרי מיץ תפוזים. בהצלחה (:

    Avatar
    יעל פרץ

    יצא פיצוץ , ממכר ממש ,אפשר לאחסן בצנצנת בחוץ או במקרר? תודה

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות