רולדות בצק פריך ממולאות תמרים ואגוזים של אימא יפה

עוגיות שייחטפו בכל הזדמנות! רולדות נימוחות, מבצק פשוט ומהיר להכנה, במילוי ממרח תמרים, אגוזי מלך קצוצים וקראנצ'ים ואבקת סוכר מלמעלה. מומלץ בכל שעה ביום לצד קפה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

בצק

מילוי

קישוט

אופן הכנה

  1. מכינים את בצק: לשים ביד (אפשר גם במיקסר) את חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד.

    לשים את חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד. צילום: שניר גואטה
    לשים את חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד. צילום: שניר גואטה

  2. יוצרים מהבצק כדור, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-20 דק’.
  3. מוציאים את הבצק מהמקרר ומחלקים את הכדור ל-4 חלקים.
  4. מחממים תנור לחום של 190 מעלות.
  5. מרדדים כל חלק לעלה דק ככל הניתן ומורחים בנדיבות ממרח התמרים, מפזרים אגוזים קצוצים.
    מרדדים כל חלק לעלה דק ככל הניתן. צילום: שניר גואטה
    מרדדים כל חלק לעלה דק ככל הניתן. צילום: שניר גואטה

    מורחים בנדיבות ממרח תמרים ואגוזים קצוצים. צילום: שניר גואטה
    מורחים בנדיבות ממרח תמרים ואגוזים קצוצים. צילום: שניר גואטה

  6. מגלגלים את העלה לגליל ומעבירים לתבנית תנור גדולה מרופדת בנייר אפייה. ממשיכים כך עם יתר חלקי הבצק עד במתקבלים 4 גלילים.

    מגלגלים את העלה לגליל. צילום: שניר גואטה
    מגלגלים את העלה לגליל. צילום: שניר גואטה

  7. מכניסים לתנור שחומם מראש ואופים עד שהגלילים משחימים.
  8. מוציאים מהתנור ומצננים מעט, חותכים לפרוסות בעובי הרצוי ומפדרים באבקת סוכר.

    חותכים לפרוסות בעובי הרצוי ומפדרים באבקת סוכר. צילום: שניר גואטה
    חותכים לפרוסות בעובי הרצוי ומפדרים באבקת סוכר. צילום: שניר גואטה

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 40 מנות
קלוריות 85.8 קק״ל 3430.4 קק״ל
פחמימות 14.3 גרם 572.0 גרם
שומן 0.9 גרם 34.9 גרם
נתרן 117.5 מ״ג 4701.0 מ״ג
חלבון 1.2 גרם 48.7 גרם
סיבים תזונתיים 0.7 גרם 26.8 גרם
שומן רווי 0.5 גרם 18.7 גרם
כולסטרול 2.0 מ״ג 80.0 מ״ג
סידן 10.9 מ״ג 436.6 מ״ג
ברזל 0.2 מ״ג 7.0 מ״ג
אשלגן 175.9 מ״ג 7035.1 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 8.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody