עוגיות תחרה במילוי שוקולד וקפה

עוגיות שקדים ושיבולת שועל דקיקות ופריכות במילוי טראפלס שוקולד וקפה. אין לתאר כמה הן טעימות! העוגיות המושלמות לצד הקפה
עוגיות שקדים ושיבולת שועל דקיקות ופריכות במילוי טראפלס שוקולד וקפה. אין לתאר כמה הן טעימות! העוגיות המושלמות לצד הקפה
  • רחלי קרוט
שמרו
כשר
13 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • קלוריות
    206
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 205.7 קק״ל 2057.4 קק״ל
    פחמימות 21.5 גרם 214.8 גרם
    שומן 12.8 גרם 128.1 גרם
    נתרן 8.9 מ״ג 89.2 מ״ג
    חלבון 2.0 גרם 19.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 13.8 גרם
    שומן רווי 7.0 גרם 70.2 גרם
    כולסטרול 22.3 מ״ג 222.6 מ״ג
    סידן 25.1 מ״ג 250.7 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 9.0 מ״ג
    אשלגן 110.1 מ״ג 1100.8 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 4.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • קלוריות
    206
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 205.7 קק״ל 2057.4 קק״ל
    פחמימות 21.5 גרם 214.8 גרם
    שומן 12.8 גרם 128.1 גרם
    נתרן 8.9 מ״ג 89.2 מ״ג
    חלבון 2.0 גרם 19.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 13.8 גרם
    שומן רווי 7.0 גרם 70.2 גרם
    כולסטרול 22.3 מ״ג 222.6 מ״ג
    סידן 25.1 מ״ג 250.7 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 9.0 מ״ג
    אשלגן 110.1 מ״ג 1100.8 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 4.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
13 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגיות (20 עוגיות שהופכות ל-10 עוגיות סנדוויץ')

מילוי


אופן הכנה

  1. מכינים את המילוי: מכינים ממכונת הקפה קפה לאטה עם 30% חלב. עוצמת הקפה תלויה בהעדפה שלכם ובכמה חוזק אתם אוהבים את הקפה שלכם.
  2. מניחים בקערה בינונית את קוביות השוקולד ומוזגים מעל את הקפה החם. מניחים לקפה להמיס את השוקולד במשך 5 דקות ואז מערבבים עד שנוצר ממרח חלק. מעבירים למקרר לשעה עד שהגאנש יהיה במרקם נוח למריחה. במידה והוא התקשה לכם מדי אפשר לרכך קצת במיקרו.
  3. בינתיים מחממים תנור ל-170 מעלות.
  4. מכינים את העוגיות: ממיסים חמאה בסיר בינוני.
  5. מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב, עדיף עם מטרפה או מזלג, עד שהסוכר נמס. זה לוקח בערך 5 דקות.
  6. מורידים מהאש ומצננים 5 דקות.
  7. יוצרים כדורים בגודל 2 ס”מ ומניחים על תבנית תנור עם נייר אפייה. חשוב לשמור על רווחים גדולים כי העוגיות מאוד מתפשטות. נכנסות בתבנית בערך 9 עוגיות. אם התערובת עוד חמה אפשר להניח כפית ממנה במקום לגלגל עם הידיים.
  8. אופים במשך 8-10 דקות ולא דקה יותר אחרת העוגיות ישרפו. מצננים בחוץ וחוזרים על הפעולה עם יתרת התערובת.
  9. מניחים מעל כל עוגייה כפית מהמילוי וסוגרים עם עוגייה נוספת. שומרים בחוץ בקופסה סגורה.
עוגיות תחרה במילוי שוקולד וקפה2
קפה לאטה ממכונת הקפה. צילום: רחלי קרוט

הערות

  • אם העוגיות לא יוצאות לכן.ם עגולות לגמרי אפשר להניח כוס (כשהצד הפתוח כלפי מטה) מעל העוגייה בתבנית, אחרי שיצאה מהתנור, ולסובב בעדינות את העוגייה בתוך הכוס. כמה סיבובים כאלה והעוגיות תהיינה עגולות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות תחרה במילוי שוקולד וקפה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות