רולים של דפי אורז מטוגנים במילוי עוף ופטריות
השף ישראל אהרוני מכין מנה אסיאתית נהדרת: רולים של דפי אורז מטוגנים במילוי עוף ופטריות מוגשים עם רוטב פיקנטי של סויה וליים
השף ישראל אהרוני מכין מנה אסיאתית נהדרת: רולים של דפי אורז מטוגנים במילוי עוף ופטריות מוגשים עם רוטב פיקנטי של סויה וליים
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 322.0 קק״ל 1287.8 קק״לפחמימות 31.1 גרם 124.3 גרםשומן 6.3 גרם 25.3 גרםנתרן 1043.0 מ״ג 4171.9 מ״גחלבון 14.7 גרם 59.0 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 7.9 גרםשומן רווי 1.7 גרם 6.9 גרםכולסטרול 64.5 מ״ג 258.0 מ״גסידן 30.6 מ״ג 122.3 מ״גברזל 1.4 מ״ג 5.4 מ״גאשלגן 578.0 מ״ג 2312.1 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 5.3 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 30 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות322
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 322.0 קק״ל 1287.8 קק״לפחמימות 31.1 גרם 124.3 גרםשומן 6.3 גרם 25.3 גרםנתרן 1043.0 מ״ג 4171.9 מ״גחלבון 14.7 גרם 59.0 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 7.9 גרםשומן רווי 1.7 גרם 6.9 גרםכולסטרול 64.5 מ״ג 258.0 מ״גסידן 30.6 מ״ג 122.3 מ״גברזל 1.4 מ״ג 5.4 מ״גאשלגן 578.0 מ״ג 2312.1 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 5.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 322 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
רולים
-
1 חבילה דפי אורז
-
300 גרם עוף טחון
-
3 בצלי שאלוט בינוניים
-
2 שיני שום
-
4 פטריות שיטאקה מיובשות בינוניות
-
1 כף רוטב סויה
-
1 לימון בינוני
-
1 גבעול כוסברה
-
1 גבעול נענע
רוטב
-
2 כפות רוטב סויה
-
1 ליים בינוני
-
1 כף רוטב דגים
-
1 כף סוכר חום
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינוני
טיגון
אופן הכנה
- קוצצים בצל, שום, כוסברה, נענע ופטריות. מגררים את קליפת הליים והלימון, סוחטים בנפרד את שניהם. פורסים את הצ’ילי.
- מכינים את הרולים: שמים בקערה את העוף הטחון, בצל, שום, פטריות, סויה, קליפת ומיץ לימון, כוסברה ונענע ומערבבים לתערובת אחידה.
- מרטיבים את דפי האורז, מניחים על משטח העבודה, מניחים תלולית של המילוי ומגלגלים.
- מטגנים בשמן עמוק מכל הצדדים עד להזהבה. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
- מכינים את הרוטב: שמים את כל רכיבי הרוטב בקערה ומערבבים. מגישים עם הרולים בצלחות מגניבות כאלה למשל .
אופן הכנה
- קוצצים בצל, שום, כוסברה, נענע ופטריות. מגררים את קליפת הליים והלימון, סוחטים בנפרד את שניהם. פורסים את הצ’ילי.
- מכינים את הרולים: שמים בקערה את העוף הטחון, בצל, שום, פטריות, סויה, קליפת ומיץ לימון, כוסברה ונענע ומערבבים לתערובת אחידה.
- מרטיבים את דפי האורז, מניחים על משטח העבודה, מניחים תלולית של המילוי ומגלגלים.
- מטגנים בשמן עמוק מכל הצדדים עד להזהבה. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
- מכינים את הרוטב: שמים את כל רכיבי הרוטב בקערה ומערבבים. מגישים עם הרולים בצלחות מגניבות כאלה למשל .
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (14)
הי ניסיתי להכין דפי אורז מתוכננים והם מתפרקים
האם טיגנת בשמן עמוק? האם הוא היה חם מספיק? הרולים צריכים לקבל “מכת חום”