הפתעות סלמון בנייר אפייה
הנה לכם שניים במכה אחת: רעיון לאפייה ששומרת על העסיסיות של הדג וגם מאפשרת הגשה יוצאת דופן ומדליקה. הפתעות סלמון חגיגיות ומקסימות בנייר אפייה. טריק קטן והפכתם את הסלמון המוכר למנה של מסעדה.
הנה לכם שניים במכה אחת: רעיון לאפייה ששומרת על העסיסיות של הדג וגם מאפשרת הגשה יוצאת דופן ומדליקה. הפתעות סלמון חגיגיות ומקסימות בנייר אפייה. טריק קטן והפכתם את הסלמון המוכר למנה של מסעדה.
- רון יוחננוב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 142.0 קק״ל 710.0 קק״לפחמימות 0.0 גרם 0.0 גרםשומן 6.3 גרם 31.5 גרםנתרן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גחלבון 19.8 גרם 99.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 1.0 גרם 5.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות142
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 142.0 קק״ל 710.0 קק״לפחמימות 0.0 גרם 0.0 גרםשומן 6.3 גרם 31.5 גרםנתרן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גחלבון 19.8 גרם 99.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 1.0 גרם 5.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 142 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
500 גרם סלמון טרינקי מעור ועצמות, חתוך לקוביות קטנות
-
2 כוסות סלט מטבוחה
-
10 פרוסות לימוניםחתוכים לפרוסות דקיקות, ללא גרעינים
-
חופן כוסברהקצוצה, או פטרוזיליה
אפייה
-
1 חבילה סנו סושי – נייר אפייה טבעי
אופן הכנה
- פותחים סנו סושי- נייר אפייה טבעי ומניחים במרכזו 3 כפות מטבוחה, מעליה קוביות סלמון, פרוסות לימון וכוסברה קצוצה.
- סוגרים את נייר האפייה בקצוות לסוכריה וקושרים משני הצדדים בעזרת חוט.
- חוזרים על הפעולה עבור כל 5 הסוכריות.
- אופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות במשך כ-15 דקות - היזהרו מאפיית יתר.
אופן הכנה
- פותחים סנו סושי- נייר אפייה טבעי ומניחים במרכזו 3 כפות מטבוחה, מעליה קוביות סלמון, פרוסות לימון וכוסברה קצוצה.
- סוגרים את נייר האפייה בקצוות לסוכריה וקושרים משני הצדדים בעזרת חוט.
- חוזרים על הפעולה עבור כל 5 הסוכריות.
- אופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות במשך כ-15 דקות - היזהרו מאפיית יתר.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן