סנו רקע

הפתעות סלמון בנייר אפייה

הנה לכם שניים במכה אחת: רעיון לאפייה ששומרת על העסיסיות של הדג וגם מאפשרת הגשה יוצאת דופן ומדליקה. הפתעות סלמון חגיגיות ומקסימות בנייר אפייה. טריק קטן והפכתם את הסלמון המוכר למנה של מסעדה.
הנה לכם שניים במכה אחת: רעיון לאפייה ששומרת על העסיסיות של הדג וגם מאפשרת הגשה יוצאת דופן ומדליקה. הפתעות סלמון חגיגיות ומקסימות בנייר אפייה. טריק קטן והפכתם את הסלמון המוכר למנה של מסעדה.
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
19 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    142
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 142.0 קק״ל 710.0 קק״ל
    פחמימות 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן 6.3 גרם 31.5 גרם
    נתרן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    חלבון 19.8 גרם 99.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 1.0 גרם 5.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    142
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 142.0 קק״ל 710.0 קק״ל
    פחמימות 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן 6.3 גרם 31.5 גרם
    נתרן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    חלבון 19.8 גרם 99.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 1.0 גרם 5.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
רון יוחננוב
X

19 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. פותחים סנו סושי- נייר אפייה טבעי ומניחים במרכזו 3 כפות מטבוחה, מעליה קוביות סלמון, פרוסות לימון וכוסברה קצוצה.
  2. סוגרים את נייר האפייה בקצוות לסוכריה וקושרים משני הצדדים בעזרת חוט.

    סוכריות סלמון בנייר אפייה 2
    סוגרים לצורת סוכריה וקושרים משני הצדדים

  3. חוזרים על הפעולה עבור כל 5 הסוכריות.
  4. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות במשך כ-15 דקות - היזהרו מאפיית יתר.

    סוכריות סלמון בנייר אפייה 3
    הגשה מיוחדת ומקורית לדג הסלמון הפופולרי. צילום: רון יוחננוב


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הפתעות סלמון בנייר אפייה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות