יאמי! שבלולי פיצה שהילדים הכי אוהבים בעולם
הארוחה הכי כייפית שיכולה להיות לילדים! שבלולי פיצה פריכים וחמים מהתנור ופשוטים להכנה, עם עגבניות, אורגנו, שום וגבינה צהובה ותוספות שאפשר לגוון
הארוחה הכי כייפית שיכולה להיות לילדים! שבלולי פיצה פריכים וחמים מהתנור ופשוטים להכנה, עם עגבניות, אורגנו, שום וגבינה צהובה ותוספות שאפשר לגוון
- תמרה אהרוני ועומר מילר
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 182.3 קק״ל 2733.8 קק״לפחמימות 28.5 גרם 427.0 גרםשומן 6.6 גרם 98.9 גרםנתרן 245.4 מ״ג 3680.8 מ״גחלבון 8.2 גרם 123.6 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 18.9 גרםשומן רווי 3.7 גרם 55.5 גרםכולסטרול 16.5 מ״ג 248.0 מ״גסידן 136.6 מ״ג 2049.4 מ״גברזל 1.0 מ״ג 15.3 מ״גאשלגן 213.5 מ״ג 3202.2 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 13.0 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 25 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות182
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 182.3 קק״ל 2733.8 קק״לפחמימות 28.5 גרם 427.0 גרםשומן 6.6 גרם 98.9 גרםנתרן 245.4 מ״ג 3680.8 מ״גחלבון 8.2 גרם 123.6 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 18.9 גרםשומן רווי 3.7 גרם 55.5 גרםכולסטרול 16.5 מ״ג 248.0 מ״גסידן 136.6 מ״ג 2049.4 מ״גברזל 1.0 מ״ג 15.3 מ״גאשלגן 213.5 מ״ג 3202.2 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 13.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 182 | כמות מנות 15 |
---|
מצרכים
מצרכים
שבלולי פיצה
-
3 1/2 כוסות קמח לבן
-
4 כפות יוגורט 3%
-
2 כפות גבינה לבנה 5%
-
1 כפית גדושה אבקת אפייה
-
40 גרם חמאהמומסת
-
1 כף מים
-
1 כפית שטוחה מלח דק
-
1/2 כפית אורגנו יבש
מילוי
-
210 גרם רסק עגבניות
-
1/2 כפית סוכר לבן
-
1/2 כפית אורגנו יבש
-
1 שן שוםכתושה
-
120 גרם גבינה צהובה 22%מגוררת
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מכניסים את כל חומרי הבצק למיקסר ומפעילים עד שנוצר בצק רך. אם צריך, מנקים את דפנות המעבד בעזרת מרית באמצע התהליך.
- מעבירים את הבצק למשטח מקומח היטב ומרדדים למלבן בגודל 30X35 ס”מ. מזיזים את הבצק מדי פעם כדי שלא ידבק למשטח.
- מכינים את המילוי: מערבבים את חומרי המילוי, מלבד הגבינה הצהובה. מורחים שכבה דקה על הבצק ומשאירים סנטימטר אחד ללא רוטב בצד הארוך הרחוק מכם ומפזרים גבינה צהובה.
- מגלגלים לגלילה מהודקת ומניחים אותה כשהתפר כלפי מטה. את הגלילה חותכים לפרוסות ברוחב 2 ס”מ. מניחים את הפרוסות בתבנית אפיה עם סנו סושי - נייר אפייה טבעי, כשהצד החתוך כלפי מעלה. חשוב להשאיר רווחים בין השבלולים.
- אופים כ-15 דקות, עד שהשבלולים מתחילים להשחים.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מכניסים את כל חומרי הבצק למיקסר ומפעילים עד שנוצר בצק רך. אם צריך, מנקים את דפנות המעבד בעזרת מרית באמצע התהליך.
- מעבירים את הבצק למשטח מקומח היטב ומרדדים למלבן בגודל 30X35 ס”מ. מזיזים את הבצק מדי פעם כדי שלא ידבק למשטח.
- מכינים את המילוי: מערבבים את חומרי המילוי, מלבד הגבינה הצהובה. מורחים שכבה דקה על הבצק ומשאירים סנטימטר אחד ללא רוטב בצד הארוך הרחוק מכם ומפזרים גבינה צהובה.
- מגלגלים לגלילה מהודקת ומניחים אותה כשהתפר כלפי מטה. את הגלילה חותכים לפרוסות ברוחב 2 ס”מ. מניחים את הפרוסות בתבנית אפיה עם סנו סושי - נייר אפייה טבעי, כשהצד החתוך כלפי מעלה. חשוב להשאיר רווחים בין השבלולים.
- אופים כ-15 דקות, עד שהשבלולים מתחילים להשחים.
הערות
- אפשר להוסיף זיתים קצוצים
- אפשר למרוח רוטב פסטו (במקום רוטב העגבניות) ולהוסיף עגבניות מיובשות קצוצות, גבינה בולגרית מפוררת או גבינת קשקבל
הערות
- אפשר להוסיף זיתים קצוצים
- אפשר למרוח רוטב פסטו (במקום רוטב העגבניות) ולהוסיף עגבניות מיובשות קצוצות, גבינה בולגרית מפוררת או גבינת קשקבל
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן