שוקי עוף עטופים בחמאת בוטנים וחטיף גריל

שוקי עוף אפויים בתנור, עטופים בציפוי קריספי של בחמאת בוטנים וחטיף גריל. מנה אהובה גם על מבוגרים וגם על ילדים שמכינים בקלי קלות
שוקי עוף אפויים בתנור, עטופים בציפוי קריספי של בחמאת בוטנים וחטיף גריל. מנה אהובה גם על מבוגרים וגם על ילדים שמכינים בקלי קלות
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    446
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 446.2 קק״ל 1784.9 קק״ל
    פחמימות 11.3 גרם 45.3 גרם
    שומן 22.5 גרם 90.1 גרם
    נתרן 97.7 מ״ג 390.8 מ״ג
    חלבון 46.7 גרם 186.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 4.4 גרם
    שומן רווי 6.3 גרם 25.1 גרם
    כולסטרול 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    סידן 7.4 מ״ג 29.7 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 1.3 מ״ג
    אשלגן 105.4 מ״ג 421.4 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    446
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 446.2 קק״ל 1784.9 קק״ל
    פחמימות 11.3 גרם 45.3 גרם
    שומן 22.5 גרם 90.1 גרם
    נתרן 97.7 מ״ג 390.8 מ״ג
    חלבון 46.7 גרם 186.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 4.4 גרם
    שומן רווי 6.3 גרם 25.1 גרם
    כולסטרול 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    סידן 7.4 מ״ג 29.7 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 1.3 מ״ג
    אשלגן 105.4 מ״ג 421.4 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
שי-לי ליפא
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציפוי


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מרסקים את החטיף לפירורים.
  3. מערבבים חמאת בוטנים, רוטב סויה ומים לקבלת משחה חלקה.
  4. מסירים את העור מהעוף.
  5. מורחים את שוקי העוף במשחה ומגלגלים בפירורי החטיף. מניחים בתבנית.
  6. אופים 60-50 דקות עד להזהבה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שוקי עוף עטופים בחמאת בוטנים וחטיף גריל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

    Avatar
    איידי הלפרין

    אם מטגנים את זה, זה יוצא יותר קריספי? או שלא משנה?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי היידי. טיגון תמיד יוצר קריספיות מוגברת, אבל זה לא חובה. לגבי המתכןו הזה, יכול להיות באמת שזה יצא יותר קריספי, את מוזמנת לנסות ולדווח לנו איך יצא.

    Avatar
    יפעת ויצמן

    היי אפשר לעשות את זה עם פרגיות? (הבן שלי לא אוכל עוף בצורתו המקורית)חחח ?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי יפעת, בטח שאפשר! זה נשמע נהדר!

    Avatar
    כנרת

    יצא פגזזזז!!! איזה שיחוק של עוף ?

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות