תפוחי אדמה אפויים קלים וטעימים!
אף פעם אין יותר מידי מתכונים לתפוחי אדמה אפויים! אנחנו מבטיחים לכם שאת המתכון הזה תאהבו במיוחד, רוטב משגע עם עשבי תיבול ותפוחי אדמה קריספיים!
אף פעם אין יותר מידי מתכונים לתפוחי אדמה אפויים! אנחנו מבטיחים לכם שאת המתכון הזה תאהבו במיוחד, רוטב משגע עם עשבי תיבול ותפוחי אדמה קריספיים!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 561.9 קק״ל 561.9 קק״לפחמימות 7.1 גרם 7.1 גרםשומן 60.9 גרם 60.9 גרםנתרן 3105.7 מ״ג 3105.7 מ״גחלבון 1.4 גרם 1.4 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 1.8 גרםשומן רווי 8.5 גרם 8.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 39.0 מ״ג 39.0 מ״גברזל 2.8 מ״ג 2.8 מ״גאשלגן 18.2 מ״ג 18.2 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.1 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-10 דק׳
-
קלוריות562
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 561.9 קק״ל 561.9 קק״לפחמימות 7.1 גרם 7.1 גרםשומן 60.9 גרם 60.9 גרםנתרן 3105.7 מ״ג 3105.7 מ״גחלבון 1.4 גרם 1.4 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 1.8 גרםשומן רווי 8.5 גרם 8.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 39.0 מ״ג 39.0 מ״גברזל 2.8 מ״ג 2.8 מ״גאשלגן 18.2 מ״ג 18.2 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-10 דק׳ | קלוריות 562 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה תפוח אדמה קטןשטופים
-
6 כפות שמן זית
-
1 כפית מלח דק
-
1 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1/2 כפית פפריקה חריפה
-
1 כפית טימין יבש
-
1 כפית רוזמרין
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 190 מעלות.
- חוצים את תפוחי האדמה לאורכם (אין צורך לקלף).
- בקערה שמים את כל המצרכים הנותרים (למעט הרוזמרין) ומערבבים היטב עד לקבל רוטב אחיד.
- מרפדים תבנית תנור גדולה בנייר אפייה ועליה יוצקים את הרוטב, בעזרת מברשת מפזרים את הרוטב באופן אחיד על גבי נייר האפייה.
- מניחים את חצאי התפוחים כך שצידם השטוח מונח כלפי מטה, על הרוטב.
- מפזרים את הרוזמרין, עוטפים ברדיד אלומיניום ומכניסים לתנור ל-40 דקות.
- מסירים את רדיד האלומיניום, מעלים את חום התנור ל-200 מעלות ואופים עוד כ-15 דקות עד להזהבה.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 190 מעלות.
- חוצים את תפוחי האדמה לאורכם (אין צורך לקלף).
- בקערה שמים את כל המצרכים הנותרים (למעט הרוזמרין) ומערבבים היטב עד לקבל רוטב אחיד.
- מרפדים תבנית תנור גדולה בנייר אפייה ועליה יוצקים את הרוטב, בעזרת מברשת מפזרים את הרוטב באופן אחיד על גבי נייר האפייה.
- מניחים את חצאי התפוחים כך שצידם השטוח מונח כלפי מטה, על הרוטב.
- מפזרים את הרוזמרין, עוטפים ברדיד אלומיניום ומכניסים לתנור ל-40 דקות.
- מסירים את רדיד האלומיניום, מעלים את חום התנור ל-200 מעלות ואופים עוד כ-15 דקות עד להזהבה.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (6)
מתכון מעולה הספקתי כבר להכין אותו פעמיים הדבר הכמעט יחיד ששיניתי הוא שקילפתי את תפוחי האדמה ושכיסיתי את כל התפוחי אדמה ברוטב חוץ מזה אחלה של רעיון תודה!
מנה ממש מזמינה
תודה (: