טיגון

בטטה ברביקיו עם ספייסי מיונז

בואו נעשה מיום ראשון חגיגה – בטטה ברביקיו עם ספייסי מיונז

מנה כזאת עדיין לא אכלתם! בטטה ברביקיו עם ספייסי מיונז: בטטה צלויה בתנור במלית עוף ופטריות בברביקיו, מוגשות עם ספייסי מיונז ביתי

מזין וטעים גם בעוד שלושה ימים: סלט עגבניות שרי וחומוס

סלט מעגבניות שרי וחומוס בויניגרט חמצמץ שגם קל להכין, גם נשמר טעים עד 4 ימים במקרר, גם מזין וגם כיף לקחת כארוחה בקופסא לעבודה
בלינצ׳ס במלית גבינות
ארוחת ערב קלילה

בלינצ׳ס במלית גבינות היישר מגיאורגיה

ג׳אנה חן מלמדת כיצד להכין בלינצ׳ס במלית גבינות. מנה גיאורגית מסורתית שתפקידה בין השאר, לפאר את השולחן. מגישים חם בליווי שמנת חמוצה
מלבן פילו ממולא מעורב ירושלמי

במקום בפיתה והכי בקלאס: מלבן פילו ממולא מעורב ירושלמי!

לרותם בן מויאל יש מסורת כשהוא מגיע לירושלים - לאכול מעורב ירושלמי בפיתה. בבית הוא מנסה להכין קצת יותר בריא, וכך נולד המתכון הבא: קבלו את מאפה הפילו ממולא במעורב ירושלמי, קריספי ונאמן למקור!
הקציצות של רון יוחננוב. צילום: רון יוחננוב

מתכון של אמא: קציצות בקלי קלות של אמא של רון יוחננוב!

מה יותר טוב ממתכון של רון יוחננוב? מתכון של אמא של רון יוחננוב! מתכון פשוט, קל ומהיר של קציצות בקר בקלי קלות אפויות או מטוגנות
פאד טאי עוף בעשר דקות עבודה

במקום להזמין משלוח – פאד טאי עוף בעשר דקות עבודה

לא צריך להזמין! לא תאמינו כמה פשוט וקל להכין פאד טאי עוף בעשר דקות עבודה. מנה שהיא ארוחה שלמה של אטריות ועוף בסגנון אסיאתי
לביבות ירקות טבעוניות ללא גלוטן

יש לכם 10 דקות? אז יש לכם לביבות ירקות מקמח חומוס

לא יודעים מה לעשות עם כל הירקות שנשארו לכם במקרר? אלכס ולינוי מכינים לביבות ירקות טבעוניות ללא גלוטן, שאין מושלמות מהן לקחת לפיקניק בטבע

מה מקבלים כשמערבבים את המטבח האשכנזי יחד עם הערבי? קטאייף עם סביצ׳ה דג!

איך משדכים בין אוכל ערבי לאוכל אשכנזי? מכינים קטאייף מהמטבח הערבי ווריאציה על הדג מלוח האשכנזי, ומקבלים קטאייף עם סביצ׳ה דג. ביס מושלם, מיוחד וטעים
פנקייק בסיסי עם תוספות מלוחות ומתוקות

אוורירי, נימוח וקוראים לו פלאפי – הכירו את המתכון של אלכס ולינוי לפנקייק המושלם!

הכירו את אלכס ולינוי! מה הם אוכלים בשבת בבוקר? פנקייק כמובן, ורצוי פנקייק אוורירי, רך ובשרני. מתכון של פנקייק בסיסי אבל פלאפי בטירוף עם תוספות מלוחות ומתוקות שיגרום לכם לחכות כל השבוע לסוף השבוע
קריספי טופו

קריספי טופו, ו… נראה אתכם עומדים בפיתוי!

אסי רוז מכינה נשנוש פריך וחם שטעים בפניי עצמו או כתוספת לכל מנה שתבחרו: קריספי טופו. קוביות טופו מטוגנות במעטה פריך, עשירות בחלבון ובסיבים ומלאות בכל טוב
פסטה עם קציצות ברוטב עגבניות שרי

הגרסה של נטע לויה ל-“פסטה מיטבולס” – פסטה עם קציצות ברוטב עגבניות שרי שתאמצו קרוב קרוב

נטע לויה מכינה פסטה עם קציצות ברוטב עגבניות שרי. ארוחה שלמה עם רוטב מיוחד שמכינים בקלות, ללא טיגונים או שלבים מורכבים. תתכוננו להתאהב ולאמץ בתור אחת ממנות "הבית"
באנים במילוי שניצל טופו

איך מכינים לחמניות באן מושלמות? קבלו מתכון שיהפוך אתכם לקיסרים!

תמיד רציתם לדעת כיצד להכין באן כמו במסעדות האסיאתיות? נטע לויה חקרה ומצאה את המתכון של הבאן המושלם עם כל הטיפים והטריקים. הפעם היא מגישה אותו במילוי שניצל טופו
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים