טיגון

בריק - עלי סיגר במילוי תפו
סודי ביותר!
2:14

מתכון לבריק של חן קורן – עלי סיגר מטוגנים במילוי ביצה רכה

רוצים ללמוד איך להכין בריק מושלם? חן קורן חולקת מתכון משפחתי למאפה הכי פריך וטעים. ויש גם וידאו עם כל שלבי ההכנה
עיג'ה דשא ועיג'ה גבינה - מתכון שדורש סבלנות ואישה אמיצה. צילום: סתיו נגר
ארוחת בוקר בשבת

עיג’ה דשא ועיג’ה גבינה – מתכון שדורש סבלנות ואישה אמיצה

שי אייזנר חוזרת אל בית סבתה בימי שבת בבוקר, בהם הורשתה לחתוך פרוסות עבות ולא מסודרות של חלה טרייה, לתחוב ביניהן עיג'ה דשא ועיג'ה גבינה ולאכול בעיניים נוצצות
קציצות טונה ברוטב עגבניות בפיתה. צילום: שני הלוי
יד ראשונה משף
1:49

אדוני הקציצות – קציצות טונה ברוטב עגבניות בפיתה

מי אמר שאוכל רחוב אפשר לאכול רק בחוץ? מאיר אדוני מכין קציצות טונה ברוטב עגבניות שמגישים בחצאי פיתה עם המון טחינה ירוקה שאפשר לאכול בעמידה
בוריק בטעמים
סודי ביותר!
5:34

בוריק בטעמים של יונית צוקרמן

יונית צוקרמן מגלה לנו את כל הסודות להכנת בוריק מושלם במילויים שונים, כזה שהוא פריך מבחוץ ורך ומנחם מבפנים. תתכוננו להתמכר
פנקייק מקמח כוסמין
טור חדש!

טור בכורה לג’אנה חן: פנקייק גיאורגי אוורירי וגבוה

לכבוד יום כיפור ג׳אנה חן משתפת במתכון מבית סבתה לצאת הצום: פנקייק מקמח כוסמין. פנקייק עבה ובשרני, רך וטעים שלא פחות חשובות ממנו הן הריבות שמתלוות אליו
מהיר ועצבני
12:54

מעקוד אלג’יראי – קציצות ירק עם מטבוחה וטחינה

לפעמים כל מה שצריך זה כריך של חלה טרייה עם מעקוד אלג'יראי - קציצות ירק פריכות וטעימות עם מטבוחה וטחינה
כבד קצוץ הכי טעים שיש
חגים וגעגועים

שי-לי מכינה כבד קצוץ כמו בבית של סבתא

שי-לי ליפא מפנקת במתכון משפחתי - כבד קצוץ, מנה נוסטלגית מהמטבח האשכנזי. מכינים בקלי קלות במעבד מזון ונהנים מממרח נפלא
פריטטה תרד וברוקולי
מהיר, זול ומוש!

פריטטה תרד וברוקולי שפופאי לא היה זורק לדגים

יש לכם ילדים שמתעוררים מוקדם מידי בבוקר בסופי שבוע? גם לעידית נרקיס כ״ץ. מה יותר טוב מאשר לפתוח את הבוקר המוקדם בארוחה מזינה וטעימה של פריטטה תרד וברוקולי?
מרק חרירה בצ'יק
כיפורשיין

מרק חרירה בצ’יק

רחלי קרוט מכינה מרק חרירה עשיר, מנחם ומלא בירקות. מדובר באמת בארוחה שלמה, משביעה וסופר טעימה, שכיף להגיש עם פלח לימון בצד ועשבי תיבול טריים מעל.
פסטייה עטופה בכוונות טובות לחודש אלול. צילום: איגור לובנסקי
מלכת השולחן

פסטייה עטופה בכוונות טובות לחודש אלול

אין דרך טובה יותר לחגוג את חודש אלול מאשר עם מתכון שכולו כוונות טובות. דפי קרמר מכינה פסטייה, מאפה מרוקאי של בצק פילו ממולא בבשר ובפירות יבשים
קטאייף במילוי בשר שפונדרה צלוי של מאיר אדוני
יד ראשונה משף
1:45

קטאייף במילוי בשר שפונדרה צלוי של מאיר אדוני

רוצים להמם את האורחים? מאיר אדוני מכין לכם מנת חג מיוחדת: קטאייף במילוי בשר שפונדרה רך ובתוספת מתקתקה של צימוקים ותפוחי עץ מיובשים
קציצות בקר ברוטב עגבניות
מבשלים להיט
3:50

קציצות בקר ברוטב עגבניות

אין כמו קציצות של בית שאהובות על כולם, על גדולים ועל קטנים. ואם אפשר, רצוי שיהיו קציצות בקר ברוטב עגבניות שכיף לאכול עם אורז לבן או פסטה
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים