טיגון

פרחי נקניקיות

פרחים גם במטבח: פרחי נקניקיות טעימים ומהירים!

אם יש לכם חבילת נקניקיות איכותיות מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה, אתם כבר בחצי הדרך להכנת המנה הפשוטה והטעימה הזו!
קציצות בסלק משק ויילר

קציצות טבעוניות מטריפות ברוטב סלק משגע!

אין כמו צבע הסלק הבוהק אלינו מהסיר! מתכון מושלם לקציצות טבעוניות ברוטב סלק עשיר וטעים. מנה עיקרית מעולה וקלה להכנה
בוריקה של מירי כהן. צילום: אלון מסיקה

קליל, קראנצ’י והכי טעים לאכול ביחד: מתכון לבוריקה של מירי כהן

עלה פריך ומתפצח ובתוכו מילוי מפנק- וכל זה מטוגן בשמן עמוק. מתכון לבוריקה מושלמת שמכינים ואוכלים במהירות ובהנאה
רביולי

תראו כמה יופי: סוכריות רביולי במילוי גבינות של שרית נובק

כפית אחת מהתבלין הזהוב המשגע הזה תעשה את ההבדל - סוכריות רביולי כורכום צהבהב במילוי גבינות עשירות ברוטב שמן זית ושום. עונג צרוף!
פאי עוף בבצק פילו 1

פאי עוף בבצק פילו: אותו הטעם רק בלי כל הבלאגן

בא לכם להכין פאי עוף, אבל אין לכם כוח להכין בצק? רון יוחננוב עושה לכם חיים קלים, עם פטנט חוסך זמן - החליפו את הבצק בעלי פילו מוכנים!
סלט תפוחי עץ וסלמון. צילום: תומר אומנסקי

סלט לפסח: סלט סלמון ותפוחי עץ בתוספת קרוטונים כשרים לחג

סלט מעולה וכשר לפסח, שיכול להפוך לארוחת צהריים קלילה ומפנקת לכל אחד מימי החג. עשיר בחלבון ובטעם נפלא- חובה לנסות.
לביבות. צילום: נמרוד סונדרס. סטיילינג: נעמה רן
00:29

לביבות כרישה ובצל ירוק מושלמות לפסח

לביבות רכות ושחומות וטעימות בטירוף. חצי שעה עבודה במטבח ויש לכם צלחת עמוסה לביבות שרק צריך לחכות שיתקררו מעט כדי לחטוף ולאכול בעמידה!
שניצל בציפוי נאצ'וס. צילום: קובי אדרי

שניצל פריך בציפוי נאצ’וס- מושלם לחג הפסח

אין יותר טעים וביתי משניצל! קובי אדרי יצר עבורכם מתכון כשר לפסח, כדי שתוכלו ליהנות משניצלים מהממים בציפוי פריך- גם בחג
עוף בטמפורה
0:51

מתכון לעוף בטמפורה ברוטב לימון קראנצ’י, בתוספת טיפ עסיסי

עוף בטמפורה, איך אפשר שלא לאהוב. לאכול ככה או להקפיץ עם רוטב לימון נפלא. העוף יוצא קראנצ'י בחוץ ופריך ועסיסי בפנים. פשוט תענוג!
מרק בצל 1

מרק בצל בכיסוי בצק עלים: או לה לה!

המחשבה על מרק בצל בכיסוי טעים של בצק עלים גורמת לכם להתרגש? בצדק! תראו כמה זה פשוט להכנה וכמה אלגנטית התוצאה
ספינג' מרוקאי של מירי כהן. צילום: אלון מסיקה

לא רק למימונה: מתכון לספינג’ מרוקאי מפנק ומושלם של מירי כהן

כמה קל- ככה טעים: את הסופגנייה המרוקאית האהובה, הספינג', מכינים בכל אירוע מיוחד או סתם כשבא לכם משהו מתוק ומפנק
מויאטנם באהבה: נאמס ויאטנמיים קריספיים ממולאים בשר בקר I צילום: שי נייבורג, סטיילינג: נעמה רן
0:35

למה כדאי לשמור על גולמיות שמן השומשום? טיפ מהמומחה של המטבח האסייתי

טיפ מיוחד: שמן שומשום, הכוכב של המטבח האסייתי, משדרג כל מנה ולכן השתמשו בו בצורתו הגולמית , ושמרו על האיכויות שלו- גם במתכון הנאמס הזה
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים