חשוב לזכור:
ניתן להשתמש בשום קלוף מוכן, יש לכל ירקן. במיוחד אם מכינים כמות כפולה ומשולשת.
אל תתפתו להגביר את האש! השום נשרף בקלות וטעם של שום שרוף הוא נוראי.
תבלינים - אפשר להכניס כל תבלין שאוהבים. מיורן, זעתר, פטרוזיליה, תימין או אורגנו ואפילו צ’ילי.
מה עושים עם שום קונפי?
שום קונפי הוא אוצר, לכן אנחנו ממליצים להכפיל כמויות. מוסיפים את השום קונפי לממרחים שונים. הוא נהדר עם חומוס, גווקמלי, קציצות ומרקים.
בכל מתכון שיש בו שום ניתן להחליף בקונפי שום.
תגובות (0)