טכניקות האפייה של מיקי שמו: איך מקציפים ביצים בצורה המושלמת לפונדנט ובכלל

טכניקות האפייה של מיקי שמו מגיעות עד אליכם! והפעם: איך מקציפים ביצים כמו שצריך כדי לקבל פונדנט חלומי, צפו בסרטון וגם אתם תוכלו לאפות כמו קונדיטורים

היום יש מגוון רחב של אופן הכנת פונדנט, אך לפי דעתי על מנת לקבל את מרקם העוגה המושלם צריך ואפילו חייבים להתחיל בהקצפת הביצים, חלמונים וסוכר.

חשוב לי לציין אנו לא נקבל תערובת תפוחה כמו מרנג אלא נקבל תערובת “פלאפית” נעימה ואוורירית, ורק לאחר מכן לשלב את כל החומרים של הפונדנט.

פונדנט שוקולד עם הפתעה (צילום: שניר גוואטה)
פונדנט שוקולד עם הפתעה (צילום: שניר גואטה)

קטגוריות

תגיות

תגובות (0)

Avatar