נפתח בטיפ קטן לבישול קטניות - ניתן לבשל כמות גדולה של קטניות (כמעט את כולן חוץ מעדשים כתומות שמתבשלות גם ככה מהר ללא השריה), לאחר מכן לסנן אותן ולבסוף להקפיא. אנחנו ממליצים להשרות את הקטניות היבשות (שעועית, פול, חומוס) למינימום כ-4 שעות לפני שמבשלים. אם תבשלו בסיר לחץ ותוסיפו מעט סודה לשתייה למי הבישול תקטינו את זמן הבישול לכמעט פחות משעה.
מרק חרירה - מרק מרוקאי חם ליום קר
מרק חרירה – מרק מרוקאי חם ליום קר
החורף מגיע ואיתו החשק למרק חם ומנחם - קבלו מתכון מושלם למרק חרירה עשיר ומלא בטעמים, חומוסים, עדשים ואטריות, מרק שיעשה לכם טוב בלב ובבטן
הצג כתבה
השילוש הקדוש: מרק בטטה עם חומוס ואריסה מרוקאי
השילוש הקדוש: מרק בטטה עם חומוס ואריסה מרוקאי
מרק בשילוב משגע של בטטה כתומה עם גרגרי חומוס קריספיים וטוויסט של אריסה מרוקאית. מרק בטטה עם חומוס המשלב פחמימות וקטניות טעים בטירוף!
הצג כתבה
מוסקה צמחונית עם חצילים, טופו ומיקס עדשים צבעוניות
מוסקה צמחונית עם חצילים, טופו ומיקס עדשים צבעוניות
מתכון קל ומפנק להכנת מוסקה צמחונית מנצחת! עם שכבות של חצילים, עדשים רכות ורוטב בשמל מעולה - שלא תחסלו בטעות את הכל!
הצג כתבה
פאי רועים צמחוני: כל אבות המזון במנה משביעה ומנחמת
פאי רועים צמחוני: כל אבות המזון במנה משביעה ומנחמת
פאי רועים הגיע אלינו כל הדרך מאנגליה הקרה וצבר אהדה בגלל השילוב המושלם בין פירה פחמימתי למילוי עשיר בחלבון וירקות
הצג כתבה
מוכנים להרים גבה? עוגיות שוקולד מגרגירי חומוס (וזה כל כך טעים!)
מוכנים להרים גבה? עוגיות שוקולד מגרגירי חומוס (וזה כל כך טעים!)
תגובתה של הילה סער ל"סגר העוגיות" הולכת להפתיע אתכם במתכון עוגיות בגרסה בריאה ומזינה, בלי סוכר ועם הרבה חלבון מהצומח.קבלו אותן – עוגיות שוקולד מ...חומוס!
הצג כתבה
תגובות (0)