איך מפלטים דג בבית בקלות?

רוצים לדעת איך מפלטים דג? ביקשנו מדגאי מומחה שיראה לנו בדיוק איך עושים את זה!

אין על דגים! ובבית, בכלל!

ארוחת דגים תמיד מרגישה יותר חגיגית, כאילו ממש השקענו - למרות שלפעמים זה הכי פשוט וקל להכין.

אבל רגע… בואו נדבר שניה על תהליך “פילוט” הדג. התהליך הזה לרוב נעשה ע”י הדגאי שלכם, זה הרבה יותר פשוט והרבה יותר נחמד.

אבל למה לא ללמוד לפלט לבד? דרך אגב, אחד הטיפים הכי גדולים שיש הוא לשמור את הראש ואת האידרה של הדג (במידה ומשתמשים רק בפילה), להכניס לתוך סיר גדול עם מים וירקות שורש ולהכין ציר דגים משובח. אחרי זה אפשר לחלק לשקיות או לקופסאות ולהקפיא, במידת הצורך שולפים ומכינים עם הציר רטבים משגעים ואפילו ריזוטו קרמי וחלומי.

אז איך מפלטים דג? כל השלבים כאן בסרטון וגם המתכון המומלץ של “שי דגים” ממש כאן מתחת >>

גורמה זה כאן: פילה דג ברוטב חמאה לבנה וירקות שורש צלויים:

פילה ברמונדי וירקות. צילום: שניר גואטה
גורמה זה כאן: פילה דג ברוטב חמאה לבנה וירקות שורש צלויים
ארוחת ערב רומנטית לימי הסגר ממש כמו במסעדה - פילה דג ברוטב קלאסי של חמאה לבנה עם יין לבן וכוכבי אניס, בתוספת תפוחי אדמה וגזרים צרובים במחבת
שמרו

 

קטגוריות

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    שרית כהן

    תודה רבה על הסבר מפורט וטוב

    Avatar
    מינה ליבוביץ

    הסבר מאוד מדוייק תודה רבה