מוכרחים להיות שמח! במיוחד היום! במיוחד עכשיו!
אין דבר יותר משמח משוקולד, ואם להיות ספציפיים - אין שמחה גדולה משמחת הביס בבראוני מושלם. נירה שויאר ורות סירקיס המתכונאיות האלמותיות קראו להן “חומיות”, אבל אנחנו פשוט קוראים להן והן באות.
רוצים גם? קבלו את מיטב המתכונים לבראוניז שיעשו לכם שמחה גדולה בלב ובפה.
רחלי קרוט מהנדסת לכם עוד מתכון מושלם. בראוניז שוקולדיים במיוחדים בגרסה מותאמת לילדים, עם ציפוי שוקולד כיפי וקישוטים צבעונים שאפשר להכין ביחד איתם. אם לא תגלו להם שגם הגדולים מתים על הבראוניז האלה, אנחנו גם לא נגלה…
שרית נובק המוכשרת מצאה דרך מקסימה וחדשנית להגיש בראוניז, שזה בעצם שילוב של עוגה וממתק. בראוניז על מקל, מצופים בשוקולד ובאגוזי לוז מקורמלים. אפשר בקלות להגיש אותם לאחר ארוחה בשרית או לרגישים ללקטוז, הם לגמרי פרווה ולגמרי טעימים, לא רק לילדים קטנים…
על בראוניז דלמתיים שמעתם? קרין גורן הגאונית עם מתכון של בראוניז שוקולד גבינה. עוד גרסה של עוגה מושחתת לאנשים שלא יודעים ולא רוצים לבחור: תחתית בראוניז שוקולד ומעל מלית גבינה אפויה עשירה. למה לבחור כשאפשר גם וגם?
לפעמים הפינוק צריך להגיע כאן ועכשיו. לאמא עסוקה לפעמים אין זמן להפקות במטבח. הבראוניז של רות אופק נימוחים ושוקולדיים ומכינים אותם ב-5 דקות עם קערה וכף בלבד. רות מקשטת אותם בסוכריות צבעוניות ואז הם בכלל חגיגה.
רוצים לראות קסם? קבלו מתכון מושלם לבראוניז שוקולד בלי שמן ובלי גלוטן. תמר שילון מפתיעה במתכון בריא ומקורי של בראוניז שוקולד רכים ואווריריים. והסוד? משתמשים בסלק טחון בבלילה! גאוני או מה?
אהבתם? אל תשכחו לחזור לספר לנו איזה מתכון הכנתם! הכי נשמח אם תצרפו גם תמונה ושידרוגים משל עצמכם.
תגובות (0)