באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

14 יום בבידוד ואתם יוצאים נינג’ות במטבח!

לכל מי ש"תקוע" בבית בבידוד שנכפה עליו, החלטנו לעזור לכם עם 14 מתכונים טעימים וקלים להכנה עם מכשירים שהיינו לוקחים לאי בודד ומעבירים איתם את הבאסה בשיא הסבבה

תכל’ס הארוחה הכי כיפית מול הטלויזיה - המבורגר ופוטטוס:

המבורגר ופוטטו
הארוחה הכי כיפית שיש: המבורגר ופוטטוס
במצב רוח לאוכל מנחם? מה אתם אומרים על המבורגר ביתי עסיסי ופלחי פוטוטו טעימים וקראנצ'ים ליד? עם הנינג'ה גריל זה כל כך פשוט ומהיר
שמרו

 

מרק מחמם ומנחם שבא להתחבק איתו

מרק בצל נינג'ה (צילום: אפיק גבאי)
כמו בפריז: מרק בצל עם טוסט גבינה
מרק בצל צרפתי קלאסי קל ומהיר להכנה והכי כיף שאין כלים בסוף. פשוט להכניס את המצרכים למכשיר הנינג'ה, להפעיל למזוג לקערית ולחלום על פריס
שמרו

 

מאפה שימלא את הבית והלב בניחוח שהכי כיף לאכול ולאכול ולאכול…

הכי מפתה שיש וגם הכי טעים: קיש בטטה של נינג’ות
קיש בטטה קלאסי עם בצק פריך ומילוי נימוח שמתאים לכל מזג אויר, מצב רוח, יום וחגיגה. מתכון שאתם חייבים שייכנס לספר המתכונים שלכם
שמרו

 

גם טעים, גם מזין, גם לא מכביד וגם בסיר אחד! 

פילה לברק פריך עם בטטה וברוקולי (צילום: שניר גואטה)
משביע, טעים ומזין: פילה לברק פריך עם חצאי בטטה אפויה וברוקולי
רוצים ארוחה שלמה במכשיר אחד קלילה, טעימה, מזינה ומאוזנת? אז המתכון הזה הוא בדיוק בשבילכם: פילה לברק קריספי עם ירקות והמון טעמים
שמרו

 

קובה אורז שכשתאכלו אותו תשמחו שאתם לבד והוא כולו בשבילכם:

קובה אורז של נוי מיארה במהירות האור
מה עושים כשנורא מתחשק מרק עם קובה אורז אבל אין סבתא עירקית או כורדית בסביבה? נוי מיארה המושלמת פותרת לעם את הבעיה עם קובה אורז מושלמת לא פחות. בדאלק!
שמרו

 

פסטה פסטו ושמנת - לא צריך יותר!

רוטב פסטה שמנת נינג'ה (צילום: אפיק גבאי)
פינוק של נינג’ות – פסטה ברוטב פטריות ושמנת
מתכון משגע לפסטה מנצחת! והפעם פסטה ברוטב פטריות ושמנת - הטעמים שכולם אוהבים, קלה להכנה וטעימה בטירוף ואפשר גם להכין אותה בגרסה טבעונית
שמרו

 

אין יותר מושלם מזה (אל תשכחו את הבירה):

כנפיים הום פרייז (צילום: אפיק גבאי)
מי יסרב לזה? כנפיים עם הום פרייז
תמיד כשאומרים לנו כנפיים והום פרייז אנחנו מיד מפשילים שרוולים ומתחילים במלאכת האכילה. במינימום שמן, המתכון הזה הולך להיות חלק מהשגרה השבועית שלכם בבית!
שמרו

 

ארוחה שלמה, מזינה, טעימה ומשביעה והכל בסיר אחד!

פרגיות עם בטטה נינג'ה גריל (צילום: אפיק גבאי)
ארוחה מאוזנת ומהירה – פרגיות עם בטטה ברוטב סויה ודבש
מתכון מצוין לארוחת צהריים או ערב מאוזנת וטעימה - פרגיות במרינדה נהדרת של סויה ודבש בתוספת בטטות מתקתקות, והכל בהכנה פשוטה ומהירה במכשיר אחד וללא צורך בתנור
שמרו

 

מרק מיסו כדי להיזכר איפה כל הבלגן הזה בעצם התחיל:

מרק מיסו עם קוביות טופו ואטריות אורז
להרגיש יפן בישראל, להכין בקלות ובמהירות עם המתכון שלנו והלבנדר חם/קר של נינג'ה פודי מרק מיסו עם קוביות טופו ואטריות אורז קל בכמה פעולות פשוטות
שמרו

 

סטייק אנטריקוט מושלם בלי שכל הבית יריח מעל האש:

קלאסי ואלגנטי: אנטריקוט ואספרגוס
לפעמים בשביל מנה מושלמת לא צריך להתאמץ במיוחד, עם הגריל של נינג'ה פודי תכינו בקלות ארוחה מושלמת של אנטריקוט ואספרגוס בכמה דקות
שמרו

 

להתחמם עם המשקה הכי מענג שיש

סיידר תפוחים חם (צילום: אפיק' גבאי)
סיידר תפוחים חם
סיידר תפוחים חם במכשיר אחד עם מלא טעמים מחממים ומרוממים. רק להכניס למכשיר הנינג'ה בלנדר למזוג לכוסות, לקט ולהתענג מריחות הקינמון והטעמים המשגעים
שמרו

 

זודלס? זודלס! זה בדיוק הזמן לנסות דברים חדשים ומעולים!

זודלס – נודלס מזוקיני ברוטב רוזה וזיתים שחורים
זודלס – נודלס מזוקיני ברוטב רוזה וזיתים שחורים
זודלס הוא למעשה חיבור בין המילים זוקיני ונודלס והגרסא נטולת הגלוטן לפסטה. קבלו מתכון לזודלס ברוטב רוזה וזיתים שחורים. מנה צבעונית, בריאה ומאוד טעימה
שמרו

 

מעין טרודל מלמדת אתכם להכין את הג’חנון הכי טעים ומהיר שיש:

ג'חנון. צילום: מעיין טרודל
קבלו את הג’חנונינג’ה – ג’חנון הכי מהיר שיש
ארוחת הבוקר של יום שבת מעולם לא היתה פשוטה ומהירה כל כך. עם סיר הנינג'ה תוכלו להכין לעצמכם ג'חנון מעולה בכלום עבודה ולמעין טרודל יש מתכון בשבילכם
שמרו

 

כי צריך בסוף גם משהו מתוק…

עוגת אגוזים בחושה. צילום: שניר גואטה
בלי לכלוך, בלי בלאגן: עוגת אגוזים בחושה
מתכון פשוט ומהיר לעוגת אגוזים נהדרת ללא צורך בתנור שגם ילדים וגם מבוגרים יאהבו עם אגוזי מלך ושוקולד צ'יפס לתוספת מתיקות כיפית
שמרו

יאללה! שרק תהיו לנו בריאים וחברותיים שוב. אחרי 14 יום בבידוד אנחנו ממש מתגעגעים!
לאתר המוצרים של NINJA  היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja

קטגוריות

תגיות

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    איה

    קניתי את הנינג’ה פודי, רוצה לבשל בו 1 קילו של בשר מספר 5 או 6, נתח שלם. כמה זמן צריך בישול בלחץ? אשמח מאד לתגובתכם!